محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است

پزشکیان: ۹۰ درصد اعضای شورای عالی امنیت ملی با تفاهم‌نامه همراهی کردند / از چارچوب‌هایی که رهبر انقلاب برای ما تعیین کردند، کوتاه نخواهیم آمد

پزشکیان رئیس جمهور گفت: بیش از ۹۰ درصد همه کسانی که در شورای عالی امنیت ملی بودند، همراهی کردند و بعد از بحث و گفت‌و‌گو، همه رأی دادند که این اقدام باید انجام شود. البته اختلاف‌نظر‌های جزئی در بخش محدودی وجود داشت که اکنون وارد جزئیات آن نمی‌شویم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 15
کد خبر: ۳۱۰۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان در «همایش سراسری حکمرانی هم‌افزا» با اشاره به نهایی‌شدن تفاهم‌نامه پایان جنگ میان آمریکا و ایران اظهار کرد: تفاهم‌نامه‌ای که تدوین شده، حاصل ماه‌ها گفت‌و‌گو، پیگیری‌های مستمر و ارتباطات مختلف در این زمینه است و به نظر من، اگر همه آنچه نوشته شده عملیاتی شود، سندی افتخارآمیز برای کشور است.

وی افزود: اجرای کامل این تفاهم‌نامه می‌تواند بسیاری از مشکلات و مسائل کشور را برطرف کند و ما دنیای دیگری را در کشور خودمان و در منطقه خاورمیانه خلق خواهیم کرد. این تفاهم‌نامه نه‌تنها برای داخل کشور، بلکه برای کل منطقه و نیرو‌های مقاومت افتخاری بزرگ است و جزئیات آن نیز ان‌شاءالله در زمان مناسب ارائه خواهد شد.

رئیس‌جمهوری تاکید کرد: باید از اعضای تیم مذاکره‌کننده، برادرانم آقای دکتر قالیباف و آقای دکتر عراقچی که زحمات زیادی کشیدند و همچنین از شورای عالی امنیت ملی و همه کسانی که در این مسیر نقش‌آفرینی کردند، تشکر کنم. بیش از ۹۰ درصد همه کسانی که در شورای عالی امنیت ملی بودند، همراهی کردند و بعد از بحث و گفت‌و‌گو، همه رأی دادند که این اقدام باید انجام شود. البته اختلاف‌نظر‌های جزئی در بخش محدودی وجود داشت که اکنون وارد جزئیات آن نمی‌شویم.

پزشکیان گفت: انسجام و وحدتی که بین نیرو‌های مسلح، قوه قضاییه، قوه مقننه و نهایتاً قوه مجریه وجود دارد، خود یک انسجام داخلی است و باعث نگرانی اسرائیل و دارودسته‌اش است؛ همین الان اگر به سایت‌های اسرائیلی یا به خبرگزاری‌هایی که چشم دیدن ایران را ندارند، مراجعه کنید، می‌بینید چقدر از اینکه چنین اتفاقی رخ داده ناراحت هستند؛ معنی این حرف آن است که ما پیروزیم و انشاءالله پیروز هم خواهیم بود.

وی با اشاره به زمان دوماهه تعیین‌شده برای مذاکرات درباره جزئیات، اظهار کرد: طی ۲ ماه آینده که باید در جزئیات بحث شود، عزیزانی که برای مذاکره اعزام می‌شوند، به هیچ وجه از ارزش‌ها و چارچوب‌هایی که رهبر عزیزمان برای ما تعیین کردند، کوتاه نخواهند آمد. مساعدت و اختیاراتی که رهبر عزیزمان در این رابطه به شورا و تیم مذاکره‌کننده و همچنین به دولت دادند، قابل قدردانی است؛ باوجود همه این مشکلات و گرفتاری‌ها، اگر مقام ایشان نبودند و همراهی و هدایت‌های ایشان نبود، امکان نداشت ما به این دستاورد دست پیدا کنیم.

رئیس جمهوری تأکید کرد: الان باید همه مردم کشور با همدیگر دست به دست هم دهیم و آن تاب‌آوری را که باید داشته باشیم، در مردم ایجاد کنیم./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار