حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه پاکستان: همه طرف‌ها به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد پایبند باشند / درگیری مجدد به نفع هیچکس نیست توییت جنجالی ضرغامی: ترامپ به خاطر حفظ دوستی با ترکیه نکشتیم

رسانه صهیونیستی: آمریکا بخشی از ناوگان سوخت‌رسان خود را از بن‌گوریون خارج می‌کند

رژیم صهیونیستی یک رسانه صهیونیستی مدعی شد که ارتش آمریکا به دنبال اعلام رسمی تفاهم بین واشنگتن و تهران، در حال آماده‌سازی برای خارج کردن بخشی از هواپیماهای سوخت‌رسان خود از فرودگاه بن‌گوریون است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 16
کد خبر: ۳۱۰۹۱۸

به گزارش راهبردمعاصر، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شد که روند تخلیه فرودگاه بن‌گوریون از هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکایی آغاز شده است، طبق این گزارش شمار هواپیماهای در حال خروج حدود ۲۰ درصد از هواپیماهای مستقر در این فرودگاه است. این در حالی است که پیش‌تر به مقامات اسرائیلی اطلاع داده شده بود که این هواپیماها دست‌کم تا پایان سال جاری میلادی در اراضی اشغالی باقی خواهند ماند.

بر اساس این گزارش، تصمیم جدید واشنگتن همزمان با دستیابی آمریکا و ایران به یک توافق که قرار است زمینه را برای کاهش درگیری‌ها فراهم کند، اتخاذ شده است.

شبکه ۱۲ اسرائیل افزود که در ماه‌های اخیر ده‌ها فروند هواپیمای سوخت‌رسان ارتش آمریکا در بخش‌های مختلف فرودگاه بن‌گوریون و مناطق مجاور آن مستقر بوده‌اند. این موضوع منجر به کاهش فعالیت هواپیماهای مسافربری و خسارت‌های اقتصادی گسترده شده بود و انتقاد برخی مقامات حوزه هوانوردی اسرائیل را به دنبال داشت.
در همین ارتباط، «شموئل زاخای» رئیس سازمان هواپیمایی اسرائیل پیش‌تر هشدار داده بود که فرودگاه بن‌گوریون عملاً بیش از آنکه یک فرودگاه غیرنظامی باشد، به یک پایگاه نظامی تبدیل شده است.

با این حال، شبکه ۱۲ تأکید کرد که بخش عمده سامانه سوخت‌رسانی هوایی ارتش آمریکا همچنان در اسرائیل باقی خواهد ماند و خروج کامل این تجهیزات در دستور کار قرار ندارد.

پیش‌تر روزنامه «اسرائیل هیوم» در گزارشی تأیید کرده بود که هواپیماهای سوخت‌رسان ارتش آمریکا که برای پشتیبانی از عملیات نظامی در منطقه خاورمیانه اعزام شده بودند، نقش مهمی در تأمین سوخت جنگنده‌های اسرائیلی در جریان تجاوز به خاک ایران داشتند.

این روزنامه افزود که جنگنده‌های اسرائیلی در مسیر رفت و برگشت عملیات خود از پشتیبانی مستقیم هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکایی بهره‌مند بودند و این ناوگان بخشی از زیرساخت لجستیکی عملیات نظامی علیه ایران را تشکیل می‌داد./ایرنا

کلمات کلیدی: رژیم صهیونیستی
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار