تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان جنگ ایران چگونه هزینه زندگی آمریکایی‌ها را افزایش داد؟ امام جمعه موقت تهران: موفقیت‌های جنگ از عنایت خدا بود
سردار سلیمانی تشریح کرد؛

اولویت ظرفیت سازی مجدد پایگاه های بسیج با محوریت مساجد

اولویت ظرفیت سازی مجدد پایگاه های بسیج با محوریت مساجد رئیس سازمان بسیج مستضعفین در تشریح برنامه های این سازمان در آینده اظهار داشت: بسیج متناسب با بیانیه گام دوم شیوه های جدیدی را پیش خواهد گرفت که بازآفرینی و ظریفت سازی مجدد پایگاه های محلی بسیج با محوریت مساجد در اولویت برنامه ها قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 17
کد خبر: ۳۱۱۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ انقلاب کبیر اسلامی ایران در حالی چهلمین سالگرد پیروزی خود را پشت سر گذاشت و قدم به دهه‌ ی پنجم حیات خود نهاد که اگرچه دشمنان مستکبرش گمان‌های باطلی در سر داشتند اما دوستانش در سراسر جهان، امیدوارانه آن را در گذر از چالش‌ها و به دست آوردن پیشرفت‌های خیره‌کننده، همواره سربلند دیده‌اند.

 

در چنین نقطه‌ی عطفی، رهبر حکیم انقلاب اسلامی با صدور «بیانیه‌ی گام دوم انقلاب» و برای ادامه‌ی این راه روشن، به تبیین دستاوردهای شگرف چهار دهه‌ی گذشته پرداخته و توصیه‌هایی اساسی به‌منظور «جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ» ارائه فرموده‌اند.

 

بیانیه‌ی «گام دوم انقلاب» تجدید مطلعی است خطاب به ملت ایران و به‌ویژه جوانان که به‌مثابه منشوری برای «دومین مرحله‌ی خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی» خواهد بود و «فصل جدید زندگی جمهوری اسلامی» را رقم خواهد زد.

 

این گام دوم، انقلاب را «به آرمان بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ (ارواحنافداه) هست» نزدیک خواهد کرد.

 

از همین و از زمان صدور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی از سوی رهبر فرزانه انقلاب، متولیان عرصه های مختلف کوشیدند تا با توجه بیش از پیش به هویت ایرانی اسلامی در راستای اعتلای کشور حرکت نمایند. در همین باره رئیس سازمان بسیج گفت از اولویت اول این سازمان جهت تغییر سبک مدیریت به سمت مدیریت جهادی و راهبری به شکل صیانت گونه خبر داده است.

 

سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در چهارمین آیین جشنواره سراسری مالک اشتر بسیج با اشاره به لزوم بهره مندی از ظرفیت های بسیج در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب گفت: بسیج همان طور که در فرمایشات رهبری بیان شد یک کارنامه درخشان چهل ساله به همراه دارد.

 

وی افزود: در چهل سالگی بسیج، بیانیه گام دوم انقلاب در پیش راه ما قرار گرفته است که سند بالادستی ما در دوره جدید خواهد بود، این سند رویکردهای جدید بسیج را در قالب سیاست ها و اقدامات اساسی مشخص و تضمین می کند.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین عنوان کرد: با توجه به شرایط ایران در دنیا و منطقه بسیج نقش خود را مناسب با نیازهای نظام جمهوری اسلامی ایفا می کند که این برنامه ها در بازه ۵ ساله از ابتدای سال ۱۳۹۹ بنیان نهاده خواهد شد.

 

وی عنوان کرد: اولویت اول ما تغییر سبک مدیریت به سمت مدیریت جهادی و راهبری به شکل صیانت گونه است و بیشترین افرادی که می توانند به ما کمک کنند الگوها و افراد برگزیده در بسیج هستند.

 

سردار سلیمانی تصریح کرد: برنامه ریزی متمرکز از بالا به پایین به برنامه ریزی بومی تغییر ساختار می‌دهد که این روش به معنای تغییر آرمان های انقلاب اسلامی نیست در واقع اهداف ما ثابت هستند اما روش ها متغیر خواهد بود، همچنین شیوه نظارت و کنترل فرآیندی و جزئی نگری به شیوه ی کنترل و نظارت پیامد سنجی تغییر ساختار می دهد.

 

وی با اشاره به تداوم سایر برنامه های سازمان بسیج مستضعفین در ذیل تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تصریح کرد: با حفظ همه برنامه ها، بسیج متناسب با بیانیه گام دوم شیوه های جدیدی را پیش خواهد گرفت که بازآفرینی و ظریفت سازی مجدد پایگاه های محلی بسیج با محوریت مساجد در اولویت برنامه ها قرار دارد. بر همین اساس بسیج باید در محلات راهبرد و تاکتیک داشته باشد که با روش های متنوع و جذاب محقق خواهد شد.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به لزوم بهره مندی از ظرفیت خواهران در جای جای بدنه این سازمان گفت: در رویکرد جدید تقویت بسیج خواهران و ایجاد واحد بسیج خواهران در هر رده ای در دستور کار قرار خواهد گرفت. همچنین تاسیس و راه اندازی دانشگاه بسیج و سایر ضرورت هایی که بسیج در صحنه نیاز دارد از دیگر برنامه های جدی ما است که بحث های بسیار متنوع و ضروری در این سند راهبردی گنجانده شده که با تلاش شبانه روزی بسیجیان محقق شود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار