دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

سنای آمریکا طرح تحریم سوریه، روسیه و ایران را تصویب کرد

طرحی که خواستار تحریم‌های جدید علیه سوریه، ایران و روسیه بود در قالب لایحه بودجه دفاعی آمریکا به تصویب مجلس سنای این کشور رسید.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۱ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 18
کد خبر: ۳۱۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک طرح قانونی که خواستار اعمال تحریم‌های جدید از سوی دولت آمریکا علیه سوریه، ایران و روسیه بود در قالب لایحه بودجه دفاعی آمریکا به تصویب کنگره این کشور رسیده است. 

 

«قانون اختیارات دفاع ملی» آمریکا که بودجه و سیاست‌های دفاعی این کشور را مشخص می‌کند روز گذشته با ۸۶ رأی موافق و ۶ رأی مخالف به تصویب مجلس سنا رسید. 

 

طرح موازی این لایحه یک هفته قبل‌تر با ۳۷۷ رأی موافق در مقابل ۴۸ رأی مخالف به تصویب مجلس نمایندگان آمریکا رسیده بود. 

 

بنابراین لایحه بودجه دفاعی آمریکا اکنون به مصوبه کنگره رسیده و برای تبدیل شدن به قانون به امضای «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا نیاز دارد. او قبلاً به تلویح گفته که این مصوبه را امضا و آن را به قانون تبدیل خواهد کرد. 

 

لایحه بودجه دفاعی آمریکا حاوی متممی موسوم به «قانون محافظت از غیرنظامیان سوریه» است که از دولت این کشور می‌خواهد تحریم‌های جدیدی علیه موسسات و افراد در حال همکاری تجاری با دولت سوریه اعمال کند. 

 

این طرح با نادیده گرفتن حمایت‌های آمریکا و متحدان این کشور از تروریست‌ها در سوریه در جنگ ۸ ساله این کشور، دولت بشار اسد و متحدان سوریه را به «جنایت‌های جنگی» متهم کرده است. 

 

طرح مذکور، به علاوه خواستار اعمال تحریم علیه بخش‌های دولتی اقتصاد سوریه و همچنین موسسات خصوصی است که با ارتش سوریه همکاری می‌کنند. شرکت‌ها یا موسساتی که در بازسازی سوریه نقش ایفا می‌کنند هم می‌توانند مشمول تحریم شوند. 

 

روزنامه واشنگتن‌پست نوشته این طرح اولین بار سه سال پیش پیشنهاد شده، اما در حال حاضر به عنوان متمم به لایحه بودجه دفاعی ۲۰۲۰ دفاعی آمریکا اضافه شده است.

 

واشنگتن‌پست نوشته این به معنی آن است که ارتش روسیه، پیمانکاران آن در سوریه و یا شرکت‌های انرژی روسیه می‌توانند به بهانه کمک به دولت سوریه به هر نحو تحت تحریم قرار گیرند. همین اصل برای طرف‌های ایرانی که در حال همکاری با دولت سوریه هستند نیز صادق است. 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده