تعطیلی فرودگاه هرمزگان تکذیب شد/ جزئیات صدور نوتام در فرودگاه‌های جنوب قیمت جدید بلیت اتوبوس تهران - مشهد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۵ تخفیف ۵۰ درصدی هتل‌های مشهد برای زائران تشییع رهبر شهید تعطیلی فرودگاه مشهد فردا/ واکنش سازمان هواپیمایی به صدور نوتام برای لغو پرواز‌های جنوب کشور تمدید مهلت فروش فوق‌العاده چانگان وارداتی پلاس CS ۵۵ قیمت جدید دلار، یورو امروز ۱۶ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار ریزشی شد انتصاب مهم در بازرگانی نفت؛ علی اکبر پورابراهیم کیست؟ جزئیات تعطیلی بانک‌ها چهارشنبه ۱۷ تیر افزایش قیمت نفت پس از تشدید تنش‌ها در تنگه هرمز زمان‌بندی شارژ کالابرگ تیر ۱۴۰۵ اعلام شد / مبلغ کالابرگ تغییر کرد؟ جدیدترین عرضه بنزین سوپر بورس انرژی ۱۷ تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۱۶ تیر ماه ۱۴۰۵ / طلا عقب نشست؟ آخرین وضعیت قیمت خودرو در بازار/ سمند، پژو، ری‌را، کوییک و تارا چند شد؟ زمانبندی کالابرگ تیر ۱۴۰۵ اعلام شد؛ اعتبار کالابرگ تیر تا چه تاریخی قابل استفاده است؟ عقب‌نشینی قیمت طلا از سقف ۲ هفته‌ای / پیش‌بینی مهم: رشد قیمت طلا محدود خواهد بود

قیمت جدید بلیت اتوبوس تهران - مشهد

قیمت بلیط اتوبوس قیمت بلیت اتوبوس تهران - مشهد در روز‌های ۱۷ و ۱۸ تیر (امروز و فردا) برای جابه‌جایی زائران و عزاداران به منظور شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید در بازه قیمتی ۸۲۰ تا یک میلیون و ۳۱۵ هزار تومان است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۱۷ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 08
کد خبر: ۳۱۲۸۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، براساس مشاهدات میدانی از سایت‌های فروش بلیت اتوبوس و همچنین سامانه "سپاس" قیمت بلیت اتوبوس تهران- مشهد در بازه زمانی ۱۷ و ۱۸ تیرماه بسته به نوع اتوبوس و تعداد صندلی متفاوت و از ۸۲۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۳۱۵ هزار تومان عرضه می‌شود.

براساس اعلام رییس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، تمام ظرفیت ناوگان اتوبوسی کشور برای جابه جایی زائران به سه شهر تهران - قم و مشهد به کار گرفته شده است و در حال حاضر حدود ۷۵۰۰ دستگاه اتوبوس فعال در مسیر‌های بلند کشور وجود دارد که هماهنگی‌های لازم برای استفاده از آنها انجام شده است. بخشی از این ناوگان برای سفر‌های کاروانی استان‌ها اختصاص یافته و حدود ۴۰۰۰ دستگاه اتوبوس برای این منظور در نظر گرفته شده است. همچنین ظرفیت باقی‌مانده از طریق فروش اینترنتی بلیت و سامانه «سپاس» در اختیار عموم مردم قرار خواهد گرفت.

به گفته وی، برنامه‌ریزی لازم برای فعالیت پایانه‌های تهران، قم و مشهد انجام شده است و در صورت بروز تراکم جمعیت، ظرفیت‌های جایگزین نیز برای خدمات‌رسانی در نظر گرفته شده است. همچنین فقط پایانه‌های جنوب و شرق تهران از بعدازظهر روز جمعه خدمات رسانی می‌کنند. اگر پایانه‌های جنوب نیز ازدحام و ترافیک داشتند در شهرآفتاب نیز محلی تأمین شده که در لایه بعد سرویس دهی اتوبوس فراهم شود.

گفتنی است؛ به منظور تسهیل دسترسی مسافران به بلیت اتوبوس، سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای سامانه پایش آنلاین سفر «سپاس» با آدرس https://sepas.rmto.ir را برای خرید بلیت اتوبوس در دسترس همگان قرار داده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار