العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران

حسان دیاب مامور تشکیل کابینه دولت لبنان شد

حسان دیاب مامور تشکیل کابینه دولت لبنان شد رئیس‌جمهور لبنان بعد از رایزنی‌های بین فراکسیون‌های پارلمانی این کشور برای انتخاب نخست‌وزیر، حسان دیاب را مأمور تشکیل کابینه کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۲۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 19
کد خبر: ۳۱۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  رسانه‌های لبنان از پایان رایزنی‌های پارلمانی برای انتخاب نخست‌وزیر این کشور خبر داد.

 

بر اساس آخرین آمار از آرا اخذ شده از فراکسیون‌ها و نمایندگان پارلمان لبنان، حسّان دیّاب با کسب ۶۹ رأی، بیشترین رأی را به دست آورده است.

 

به گزارش النشره به نقل از دفتر ریاست جمهوری، میشل عون، رئیس‌جمهور لبنان بعد از اینکه حسان دیاب را به کاخ نخست‌وزیری دعوت کرد او را رسماً مأمور تشکیل کابینه کرد.

 

دیاب بعد از حاضر شدن در کاخ بعبدا با میشل عون و نبیه بری، رئیس پارلمان دیدار و گفت‌وگو کرد و او باید در آینده نزدیک باید اسامی وزرای کابینه خود را به پارلمان جهت رأی‌گیری ارائه کند.

 

جنبش‌های حزب‌الله و امل لبنان (دو حزب شیعی لبنان) در رایزنی‌های امروز، از نخست‌وزیری دیاب حمایت کرده و به وی رأی داده‌اند.

 

در مقابل «نواف سلام» و «حلیمه قعقور»، نامزدهای دیگر تصدی نخست‌وزیری لبنان به ترتیب ۱۳ و یک رأی بهخ دست آوردند و ۴۳ نماینده از بین ۱۲۸ نماینده از رأی دادن خودداری کردند که معروف ترین این فراکسیون‌ها، فراکسیون جریان المستقبل به ریاست سعد الحریری بود.

 

رایزنی‌های پارلمانی لبنان با هدف انتخاب نخست‌وزیر جدید و جانشین سعد الحریری از صبح امروز پنجشنبه (۲۸ آذر) آغاز شد و به بعد از عصر موکول شد.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار