تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

سنتکام مدعی تغییر مسیر هفت کشتی تجاری به ایران شد

سنتکام ایالات متحده آمریکا در راستای سیاست‌های خصمانه خود علیه ایران و برقراری مجدد محاصره دریایی، همزمان با حملات تجاوزکارانه به خاک ایران ادعا کرد که تاکنون هفت کشتی تجاری تغییر مسیر داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۲۹ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 20
کد خبر: ۳۱۳۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندهی متجاوز نیرو‌های آمریکایی در منطقه موسوم به سنتکام امروز دوشنبه به وقت محلی ادعا کرد: در چارچوب محاصره دریایی بنادر ایران، هفت کشتی تا ۲۹ تیر ماه مجبور به تغییر مسیر شده‌اند.

این نهاد متجاوز آمریکایی مدعی شد: ارتش آمریکا همچنین یک کشتی را از حرکت بازداشته است تا از ورود یا خروج آنها از بنادر ایران جلوگیری شود.

آمریکا از ۱۶ تیر ماه ۱۴۰۵ (هفتم جولای ۲۰۲۶) در پی ادعای حمله به تعدادی از شناور‌های عبوری از جنوب تنگه هرمز، با نقض تفاهم نامه اسلام آباد بار دیگر نه تنها حملات تجاوزکارانه علیه ایران را از سر گرفته، بلکه محاصره دریایی را نیز از ساعت ۲۳ و ۳۰ دقیقه ۲۳ تیرماه مجددا آغاز کرده است.

شبکه خبری سی‌ان‌ان پیش از دور جدید محاصره به نقل از مقام‌های نظامی گفت که نیرو‌های نظامی در زمان اعمال محاصره قبلی علیه ایران، با چالش‌های متعددی مواجه بودند.

سی ان ان افزود: به عنوان بخشی از تلاش‌های محاصره، ارتش آمریکا از جت‌های جنگنده‌ای که برای گشت دریایی طراحی نشده بودند، برای ردیابی کشتی‌ها و در صورت لزوم اقدام با تسلیحات استفاده می‌کرد.

از سرگیری محاصره همچنین فشار سنگینی را که هم‌اکنون بر ناوشکن‌های آمریکایی وارد است، افزایش می‌دهد؛ ناوشکن‌هایی که باید هم کشتی‌های متخلف را ردیابی کرده و علیه آنها اقدام کنند و هم از ۲۰ هزار ملوان حاضر در دریا حفاظت به عمل آورند.

مقام‌های آمریکایی همچنین گفتند که دریای عرب پهنه آبی بسیار گسترده‌ای است و اطمینان از اینکه هیچ نفتکشی از آن عبور نکند، کاری بسیار دشوار خواهد بود./ ایرنا 

کلمات کلیدی: سنتکام تنگه هرمز
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار