نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

ادعای تجاوز به زن تهرانی، دروغ بود

زن جوانی که از یک مرد به اتهام تجاوز به عنف شکایت کرده بود، با احراز به عنف نبودن این رابطه، تقاضای عرش البکاره کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۰۲ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 23
کد خبر: ۳۱۵۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ زن جوانی با مراجعه به دادگاه کیفری یک استان تهران مدعی شد مردی به وی تجاوز کرده و مدارک خود را در خصوص موضوع شکایت به دادگاه ارائه داد؛ این در حالی است که متهم پرونده مدعی است که این زن را صیغه خود کرده بوده اما با این حال زن جوان منکر صیغه است.

 

در نهایت دادگاه تجاوز به عنف را محرز ندانسته است که با فرجام خواهی شاکی در دیوان عالی کشور، عنف نبودن در دیوان عالی کشور ابرام شد.

 

در ادامه دختر جوان تقاضای عرش البکاره کرده است اما دادگاه رسیدگی کننده اعلام کرده که عرش البکاره به شاکی به علت به عنف نبودن تعلق نمی گیرد؛ دیوان عالی کشور در این خصوص اعلام کرده است که این درست است که ارتباط با رضایت شاکی بوده اما این دلیلی برای برداشتن بکارت با رضایت دختر نیست.

 

این پرونده برای رسیدگی به شعبه 12 دادگاه کیفری یک استان تهران ارجاع شد تا در خصوص عرش البکاره کارشناسی های لازم انجام شود.

منبع: روز نو

ارسال نظر
آخرین اخبار