ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند! آسوشیتدپرس: تعمیر خط لوله عربستان سه تا پنج هفته طول می‌کشد آمریکا بانک وی‌تی‌بی روسیه را به خاطر ایران تحریم کرد ادعای ترامپ: ایران به دنبال توافق است آخرین وضعیت خط لوله نفت عربستان پس از حمله + عکس حمله انصارالله یمن به تجهیزات نظامی عربستان در صحرای الجوف فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد

دیدار جنجالی کوشنر و نتانیاهو؛ از «خلع سلاح غزه» تا ادامه ترورها

نتانیاهو کوشنر به فاکس نیوز گفته است که نشست او با حماس بی نهایت دوستانه بوده و آنها(حماس) تمام مسائل درست را بیان کردند. 
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - 2026 August 18
کد خبر: ۳۱۶۲۷۴

به گزارش راهبردمعاصر، منابع عبری گزارش دادند که بنیامین نتانیاهو و جارید کوشنر فرستاده و داماد دونالد ترامپ رئیس (تروریست) آمریکا درباره آزادی عمل ارتش رژیم صهیونیستی و ادامه سیاست ترورها توافق کردند.
بر اساس این گزارش، رئیسان شاباک(سرویس امنیت داخلی) و سازمان اطلاعات نظامی اسرائیل هم در نشست نتانیاهو و کوشنر حضور داشتند.

این گزارش حاکی است که کوشنر و نتانیاهو درباره ایجاد سازوکاری برای حل و فصل و برطرف کردن نگرانی های اسرائیل توافق کردند.

کوشنر به فاکس نیوز گفته است که نشست او با حماس بی نهایت دوستانه بوده و آنها(حماس) تمام مسائل درست را بیان کردند.

داماد ترامپ تروریست مدعی شده است که موفقیت موضوع به عملکرد حماس و گامهای عملی آن بستگی دارد.
از سوی دیگر یک مسئول در شورای به اصطلاح صلح غزه به الجزیره گفت که نشست کوشنر و هیئت شورای صلح با نتانیاهو، طولانی و بی نهایت ثمربخش بود.

این مسئول گفته است که اسرائیلی ها، به نقشه راه فرصت خواهند داد و مسئولیت در حال حاضر بر عهده حماس است.

از سوی دیگر دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفته است که نتانیاهو و شورای صلح درباره تشکیل دو گروه کاری درباره نوارغزه به توافق دست یافتند. گروه اول، خلع سلاح غزه را بررسی خواهد کرد بر این اساس پیش از هر عملیات بازسازی نوار غزه، تکمیل شود.

گروه دوم به زعم دفتر نتانیاهو، مسائلی همچون شبکه فاضلاب، آب و بهداشت غزه و تاثیر آن بر اسرائیل را بررسی خواهد کرد.

بر اساس گزارش رسانه های عبری، نتانیاهو از دیدار کوشنر با هیئت جنبش حماس در قاهره انتقاد کرده است.

کوشنر گفته است که آمریکا، دست اسرائیل را برای هرگونه اقدام در راستای مقابله با تهدیدها علیه خود باز گذاشته است.

شبکه سی ان ان هم به نقل از یک منبع اسرائیلی گزارش داد: نتانیاهو به کوشنر گفت که پیشرفت در طرح آتش بس در غزه به سبب انتخابات با مشکل روبرو شده است.

صهیونیستها در دیدار با داماد ترامپ، بازسازی نوار غزه را به پرونده خلع سلاح مشروط کرده اند./تسنیم

کلمات کلیدی: نتانیاهو
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار