تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند

تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود

گرمای هوا مدیرکل هواشناسی استان تهران از افزایش نسبی دما از فردا خبر داد و گفت: هوای گرم تا پایان هفته در استان ماندگار است و موج ناپایداری نیز تا روز دوشنبه فعال خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۱ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - 2026 August 22
کد خبر: ۳۱۶۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا خورشیدی، از افزایش نسبی دمای هوا در استان تهران از فردا خبر داد و اظهار کرد: روند افزایش نسبی دما از فردا آغاز می‌شود و هوای گرم تا پایان هفته در استان ماندگار خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان تهران افزود: پیرو هشدار هواشناسی زرد شماره ۳۹، موج ناپایداری تا روز دوشنبه در استان تهران فعال خواهد بود.

وی ادامه داد: در برخی ساعات افزایش ابر، افزایش باد و گاهی وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود و در پاره‌ای از مناطق، به‌ویژه نیمه شمالی و ارتفاعات، احتمال بارش رگباری همراه با رعدوبرق وجود دارد.

خورشیدی با اشاره به افزایش دما و کم‌بارشی ماه‌های گذشته تأکید کرد: با توجه به شرایط پیش‌رو، لازم است مصرف آب و برق در بخش‌های خانگی، صنعتی و کشاورزی مدیریت و در مصرف این منابع صرفه‌جویی شود.

مدیرکل هواشناسی استان تهران درباره دمای ثبت‌شده در ۲۴ ساعت گذشته گفت: ورامین با دمای ۴۰ درجه بالای صفر گرم‌ترین نقطه استان تهران بوده است.

وی افزود: فیروزکوه و آبعلی نیز با دمای ۱۳ درجه بالای صفر، خنک‌ترین نقاط استان در ۲۴ ساعت گذشته بودند.

خورشیدی خاطرنشان کرد: دمای هوای تهران در خنک‌ترین ساعت به ۲۳ درجه و در گرم‌ترین ساعت به ۳۷ درجه بالای صفر رسید.

کلمات کلیدی: گرما تابستان
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار