قیمت طلا امروز ۱۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا به کانال ۱۱۳ میلیون تومان برگشت قیمت سکه امروز ۱۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه بهار آزادی به کانال ۲۵۰ میلیون تومان برگشت این گروه از مادران به شرط تامین اعتبار رایگان بیمه می‌شوند جزییات عرضه اولیه فساپ دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵ | شرایط ثبت سفارش و سهمیه هر کد کاهش تقاضای خرید در بازار طلا/ قیمت‌ها حباب دارد جزئیات زمانبندی واریز کالابرگ مهر ۱۴۰۵ برای خانوار‌های بهزیستی و کمیته امداد  فروش فوق العاده نقدی زامیاد ۱۴۰۵ | زمان ثبت‌نام و جزییات کامل ثبت نام جدید ایران خودرو ۱۵ مهر ۱۴۰۵ طرح فرسوده، مادران و عادی + جزییات و شرایط افزایش قیمت محصولات ایران خودرو در مهر ۱۴۰۵ / جدول لیست جدید منتشر شد قیمت طلا امروز ۱۴ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۱۴ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار قیمت سکه امروز ۱۴ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار عرضه اولیه فپردیس ۱۵ مهر ۱۴۰۵ | قیمت، سهمیه و نحوه خرید آغاز فروش متری مسکن در تهران از چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵/ شرایط ثبت نام و جزییات نحوه بستن غیرحضوری حساب بانکی مازاد با سامانه حسام؛ بدون مراجعه به بانک

همتی: ارز کافی برای آرامش بازار داریم

همتی رئیس کل بانک مرکزی در حاشیه بازدید از سه واحد تولیدی در دزفول، بر نقش کلیدی تولیدات کشاورزی در تحقق خودکفایی تأکید کرد و از تداوم سیاست تأمین ارز مورد نیاز بازار و مدیریت شفاف عرضه ارز با هدف حفظ ثبات اقتصادی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 August 27
کد خبر: ۳۱۷۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالناصر همتی پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ در حاشیه بازدید از کارخانه‌های قند، قارچ و روغن در دزفول، با همراهی سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان گفت: ظرفیت‌های تولیدی که امروز در این واحدها مشاهده کردیم، شامل تولید شکر، روغن و دیگر محصولات کشاورزی، پتانسیل بسیار بالایی برای کمک به خودکفایی کشاورزی کشور دارد و این یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این بازدید میدانی بود.همتی با اشاره به بررسی مسائل مالی، ارزی و ریالی واحدهای تولیدی افزود: با دست‌اندرکاران این کارخانه‌ها درباره چالش‌های مالی و تأمین نقدینگی گفت‌وگو کردیم و مقرر شد مشکلات آن‌ها در تهران با جدیت پیگیری شود و هرگونه حمایت ممکن در این زمینه انجام خواهد گرفت.

رئیس کل بانک مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر تداوم سیاست‌های ارزی دولت اظهار کرد: سیاست تأمین ۵۰۰ میلیون دلار ارز که پیش‌تر مصوب و ابلاغ شده، نقش مؤثری در آرامش بازار داشته و این سیاست قطعاً ادامه خواهد داشت و اجازه نخواهیم داد تلاطم و نوسان در بازار ارز حاکم شود.

همتی با اشاره به ذخایر کافی ارزی کشور تصریح کرد: ما ارز کافی برای پاسخگویی به نیازهای بازار در اختیار داریم و همان‌طور که قبلاً نیز اعلام کردم، هر میزان ارز که بازار نیاز داشته باشد، در چارچوب سیاست‌های تعیین‌شده تأمین خواهیم کرد و با مدیریت هوشمندانه، از بروز شوک‌های قیمتی در بازار ارز جلوگیری می‌کنیم.

وی با تأکید بر لزوم برخورد قاطع با هرگونه اقدام مخرب در عرصه اقتصادی افزود: هر کسی که به هر نحو تلاش کند عرضه ارز کشور را مختل کند یا با ایجاد التهاب، ثبات اقتصادی را به خطر بیندازد، با اقدامات قانونی و نظارتی بانک مرکزی مواجه خواهد شد و نتیجه این اقدامات در نهایت به نفع مردم و فعالان اقتصادی خواهد بود./ایسنا

کلمات کلیدی: عبدالناصر همتی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار