کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

روزهای سخت مهدی تاج در فدراسیون

مهدی تاج در ماه‌های اخیر به خاطر حواشی مربوط به مارک ویلموتس شرایط سختی را تجربه کرده و همین موضوع و فشار کاری بالایی که داشته باعث شد در بیمارستان بستری شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۰۶ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 27
کد خبر: ۳۱۹۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ در روزهای اخیر اخباری درباره مشکلات قلبی مهدی تاج و بستری شدن او به گوش رسید که اخبر زیادی مبنی بر توصیه پزشکان درباره فعالیت‌های او را در پی داشت. رییس فدراسیون فوتبال قبلا هم سابقه مشکلات قلبی و بستری شدن در بیمارستان را دارد و این اولین بار نیست. به طور مثال او پس از بازی برگشت ایران و کره جنوبی در مقدماتی جام جهانی 2010 و ماجراهای بین دو نیمه آن هم بستری شده بود، یا یک بار وقتی برای مذاکره با فاتح تریم به ترکیه رفته بود دچار این مشکل شده بود و یک بار هم پیش از جام جهانی و مشکلات کارلوس کی‌روش در شرایط مشابهی قرار گرفت. اساسا وقتی در فوتبال مشکلاتی به وجود می‌آید و فشار کاری زیاد است، مشکلات قلبی تاج هم عود می‌کند.

 

در ماه‌های اخیر هم تاج به خاطر مشکلات تامین پول مارک ویلموتس و بحث‌های مربوط به فسخ قرارداد او روزهای سختی را تجربه است. علاوه بر این او نایب رییس afc است و چند ماهی هم تا انتخابات فدراسیون باقی‌مانده و تاج علاقه زیادی دارد و برای دوره بعدی هم رییس فدراسیون باقی بماند. از وزارت ورزش و احتمالا هیئت‌های فوتبال استان‌ها هم برای انتخابات گزینه‌های خود را خواهند داشت که باید دید در نهایت رییس بعدی فدراسیون چه کسی خواهد بود. در این بین اخباری که این روزها مبنی بر کناره‌گیری تاج و حضور اسلامیان به جای او شنیده می‌شود بسیار عجیب است و باید دید یک نمایش جدید بوده یا در پشت پرده خبرهایی است.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار