با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش

سقف قسط اول مسکن ملی برای متقاضیان مشخص شد

متقاضیانی که تمام شرایط اعلام شده را داشته باشند به بانک عامل برای افتتاح حساب معرفی خواهند شد و در مرحله اول باید ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان به این حساب واریز کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۸ - ۰۶ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 27
کد خبر: ۳۱۹۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه قسط اول مسکن ملی برای تمام متقاضیان ثابت و یکسان است، گفت: متقاضیانی که تمام شرایط اعلام شده را داشته باشند به بانک عامل برای افتتاح حساب معرفی خواهند شد و در مرحله اول باید ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان به این حساب واریز کنند.

 

 محمود محمودزاده، معاون مسکن و امور ساختمان وزارت راه و شهرسازی، درباره جزییات سقف اولین قسط مسکن ملی برای متقاضیان اظهار داشت: پس از پالایش ثبت نام کنندگان در طرح مسکن ملی، واجدین شرایط تایید و اعلام می‌شوند. متقاضیانی که تمام شرایط اعلام شده را داشته باشند به بانک عامل برای افتتاح حساب معرفی خواهند شد و در مرحله اول باید ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان به این حساب واریز کنند.

 

وی ادامه داد: آورده اول که سقف آن ۴۰ میلیون تومان پیش بینی شده برای تمام متقاضیان ثابت است، اما قیمت تمام شده برای هر پروژه و هر متقاضی متفاوت خواهد بود.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ساز و کار برای پرداخت سایر اقساط مسکن ملی گفت: تسهیلات ارایه شده از سوی بانک هم به حساب افتتاح شده متقاضیان واریز خواهد شد. براساس پیشرفت کار، جدولی برای پرداخت اقساط به متقاضیان داده می‌شود که در هر مقطع سهم آورده افراد بر اساس پیشرفت فیزیکی پروژه در آن مشخص است.

 

محمودزاده افزود: در حال طراحی فرمولی برای پرداخت آورده‌های افراد براساس توانایی پرداخت هر فرد هستیم و به زودی درباره آن اطلاع رسانی می‌شود. در هر صورت باید به چارچوبی برسیم که در آن منافع مردم حاکم بر بانک است.

 

وی با تاکید بر اینکه براساس قیمت‌های روز بحث هزینه ساخت را مطرح کرده‌ایم، گفت: قیمت ساخت در هر متر مربع تا سقف ۲.۵ میلیون تومان بر اساس قیمت‌های امروز است. تاکید می‌کنم که قیمت تمام شده باید ملاک عمل باشد.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: اگر در استان‌ها پلاک‌های ۹۹ ساله به گروه‌های کوچک‌تر واگذار کنیم عدد هزینه‌های ساخت برای آن‌ها کمتر است. در شرایط فعلی با استاندارد‌های متوسط و با احتساب قیمت‌های روز، هزینه ساخت یک تا ۲.۵ میلیون تومان در هر متر مربع مشخص شده است.

 

محمودزاده تاکید کرد: همواره اعلام کره‌ایم که قیمت تمام شده ملاک کار بوده و تمام این قیمت‌ها حدودی است، شاید سال آینده این عدد‌ها کمتر یا بیشتر شوند.

 

معاون امور مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با اشاره به سه حمایت مهم دولت در پروژه مسکن ملی از متقاضیان گفت: ارایه زمین، تسهیلات و بسته حمایتی (از جمله ارایه تخفیف در خدمات مهندسی و انشعابات) سه کمک مهم دولت به متقاضیان مسکن ملی بوده است. اما دولت سازنده مسکن ملی نیست و این واحد‌ها با پول مردم و توسط بخش خصوصی براساس قیمت‌های روز ساخته خواهد شد.

 

وی با اشاره به افزایش سقف وام مسکن، گفت: افرادی که واجد شرایط استفاده از وام مسکن هستند می‌توانند این وام را که اخیرا سقف آن افزایش یافته را به مسکن ملی منتقل کنند.

منبع: ایلنا

ارسال نظر
آخرین اخبار