سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

جزئیات طرح شفافیت مالی کاندیداهای انتخابات چه زمانی در مجلس بررسی می‌شود؟

جزئیات طرح شفافیت مالی کاندیداهای انتخابات چه زمانی در مجلس بررسی می‌شود؟ سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با اشاره به تصویب طرح دو فوریتی شفافیت مالی کاندیداهای انتخابات، گفت: طرح مذکور هفته آینده در جلسه علنی بررسی می شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۱۰ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 31
کد خبر: ۳۲۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ اصغر سلیمی سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لایحه اصلاح قانون جامع انتخابات، اظهار داشت: در چند ماه گذشته، طرح استانی شدن انتخابات با هدف اصلاح بخشی از قانون جامع انتخابات در دستور کار جلسات علنی قرار گرفت که پس از تصویب در مجلس، برای تأیید نهایی به شورای نگهبان ارسال شد.

 

وی با بیان اینکه شورای نگهبان نسبت به طرح مذکور ایراداتی را مطرح و آن را به مجلس ارجاع کرد، افزود: طرح مذکور از سوی هیئت رئیسه به کمیسیون شوراها به عنوان کمیسیون تخصصی ارجاع شد و اعضای کمیسیون اقدام به حذف مواد مربوط به استانی شدن انتخابات کرد که البته مخالفت نمایندگان در جلسه علنی پارلمان را به دنبال داشت و در نهایت مقرر شد مجلس اصلاح قانون انتخابات را در قالب لایحه جامع انتخابات پیگیری کند اما از ابتدا مشخص بود که انجام این مهم زمان بر بوده و به عمر مجلس دهم نمی‌رسد.

 

سخنگوی کمیسیون‌ شوراهای مجلس با اشاره به تصویب کلیات طرح دو فوریتی شفافیت مالی کاندیداهای انتخابات در جلسه علنی قوه مقننه، گفت: در تدوین طرح مذکور بخش‌هایی از طرح استانی شدن انتخابات را که مربوط به هزینه‌کردهای انتخاباتی کاندیداها بود و مورد ایراد شورای نگهبان واقع نشده بود با تغییراتی در قالب طرح دو فوریتی تدوین از سوی تعدادی از نمایندگان تدوین شد که دو فوریت آن هفته گذشته در جلسه علنی مجلس به تصویب رسید.

 

سلیمی با بیان اینکه بعد از تصویب دوفوریت، طرح برای بررسی به کمیسیون شوراها ارجاع شد و با تغییراتی به تصویب رسید، ادامه داد: طرح مذکور برای بررسی به هیئت رئیسه واصل شده و احتمالا 15 آذر در دستورکار جلسه علنی قرار می‌گیرد تا جزئیات آن نیز بررسی و تصویب شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار