نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا

جزئیات طرح شفافیت مالی کاندیداهای انتخابات چه زمانی در مجلس بررسی می‌شود؟

سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با اشاره به تصویب طرح دو فوریتی شفافیت مالی کاندیداهای انتخابات، گفت: طرح مذکور هفته آینده در جلسه علنی بررسی می شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۱۰ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 31
کد خبر: ۳۲۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ اصغر سلیمی سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لایحه اصلاح قانون جامع انتخابات، اظهار داشت: در چند ماه گذشته، طرح استانی شدن انتخابات با هدف اصلاح بخشی از قانون جامع انتخابات در دستور کار جلسات علنی قرار گرفت که پس از تصویب در مجلس، برای تأیید نهایی به شورای نگهبان ارسال شد.

 

وی با بیان اینکه شورای نگهبان نسبت به طرح مذکور ایراداتی را مطرح و آن را به مجلس ارجاع کرد، افزود: طرح مذکور از سوی هیئت رئیسه به کمیسیون شوراها به عنوان کمیسیون تخصصی ارجاع شد و اعضای کمیسیون اقدام به حذف مواد مربوط به استانی شدن انتخابات کرد که البته مخالفت نمایندگان در جلسه علنی پارلمان را به دنبال داشت و در نهایت مقرر شد مجلس اصلاح قانون انتخابات را در قالب لایحه جامع انتخابات پیگیری کند اما از ابتدا مشخص بود که انجام این مهم زمان بر بوده و به عمر مجلس دهم نمی‌رسد.

 

سخنگوی کمیسیون‌ شوراهای مجلس با اشاره به تصویب کلیات طرح دو فوریتی شفافیت مالی کاندیداهای انتخابات در جلسه علنی قوه مقننه، گفت: در تدوین طرح مذکور بخش‌هایی از طرح استانی شدن انتخابات را که مربوط به هزینه‌کردهای انتخاباتی کاندیداها بود و مورد ایراد شورای نگهبان واقع نشده بود با تغییراتی در قالب طرح دو فوریتی تدوین از سوی تعدادی از نمایندگان تدوین شد که دو فوریت آن هفته گذشته در جلسه علنی مجلس به تصویب رسید.

 

سلیمی با بیان اینکه بعد از تصویب دوفوریت، طرح برای بررسی به کمیسیون شوراها ارجاع شد و با تغییراتی به تصویب رسید، ادامه داد: طرح مذکور برای بررسی به هیئت رئیسه واصل شده و احتمالا 15 آذر در دستورکار جلسه علنی قرار می‌گیرد تا جزئیات آن نیز بررسی و تصویب شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر