ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

بخشش نوه در مجازات قصاص قتل پدر!

یک روز تعداد زیادی قرص خواب آور خریدم و داخل شربت ریختم. پدرم شربت را خورد، اما زنده ماند. دومین بار می‌خواستم به او قرص برنج بدهم که نشد. آخرین بار بعد از دعوای مفصلی که پدرم با من داشت تصمیم گرفتم نقشه ام را اجرا کنم. وقتی مادرو خواهرم از خانه بیرون رفتند و پدرم در خواب عمیق بود با میله آهنی به سرش کوبیدم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۲ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 02
کد خبر: ۳۲۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ پسر نوجوانی که از بدخلقی و کتک کاری‌های پدرش به ستوه آمده بود، وی را کشت.

 

 شش سال بعد از قتل، نوه سرکش با جلب رضایت اولیای دم از قصاص رهایی یافت و از جنبه عمومی جرم محاکمه شد.

 

رسیدگی به این پرونده از پنجم مرداد ۹۲ به دنبال کشته شدن مردی در خانه اش در رباط کریم آغاز شد.

 

شواهد نشان می‌داد پسر ۱۷ ساله وی به نام میثم او را کشته و هنگامی که قصد انتقال جسد با خودروی پدرش را داشته توسط پلیس دستگیر شده است.

 

میثم به جنایت خانوادگی اعتراف کرد و گفت: از بدخلقی‌های پدرم خسته شده بودم به همین دلیل در فرصتی مناسب با میله به سرش کوبیدم و او را کشتم. من جسد را در صندوق عقب ماشین زانتیای پدرم جاساز کرده بودم تا آن را در حاشیه تهران رها کنم که ماشین خراب شد و ناچار شدم به تعمیرگاه بروم. آن جا بود که کارگران تعمیرگاه به ماجرا پی بردند و من توسط پلیس دستگیر شدم.

 

با این اعترافات، وی پای میز محاکمه ایستاد و در حالی که پزشکی قانونی رشد عقلی وی را هنگام ارتکاب جرم تایید کرده بود، به درخواست پدربزرگ و مادربزرگش که قیم خواهر و برادر کوچک وی هستند، به قصاص محکوم شد. حکم در دیوان عالی کشور مهر تایید خورده بود که میثم توانست با گذشت شش سال از این ماجرا رضایت اولیای دم را جلب کند.



وی در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران از جنبه عمومی جرم محاکمه شد. میثم گفت: پدرم مردی بدخلق و مدام با من و مادرم درگیر بود. او از بچگی همیشه مرا کتک می‌زد به همین دلیل کینه او را به دل گرفته بودم.

 

مدتی بود که می‌خواستم پدرم را بکشم. یک روز تعداد زیادی قرص خواب آور خریدم و داخل شربت ریختم. پدرم شربت را خورد، اما زنده ماند. دومین بار می‌خواستم به او قرص برنج بدهم که نشد. آخرین بار بعد از دعوای مفصلی که پدرم با من داشت تصمیم گرفتم نقشه ام را اجرا کنم. وقتی مادرو خواهرم از خانه بیرون رفتند و پدرم در خواب عمیق بود با میله آهنی به سرش کوبیدم.

 

وی در حالی که سرش را پایین انداخته بود، ادامه داد: می‌دانم اشتباه بزرگی مرتکب شده ام، اما پدرم با بدرفتاری هایش باعث شد چنین تصمیم اشتباهی بگیرم. او مرد پولداری بود و ما هیچ وقت مشکل مالی نداشتیم، اما از نظر عاطفی به ما هیچ اهمیتی نمی‌داد و از نظر روانی ما را اذیت می‌کرد. من شش سال است که در زندانم و در این مدت عذاب زیادی کشیده و به اندازه کافی تنبیه شده ام. حالا از قضات دادگاه تقاضا دارم در مجازاتم تخفیف قائل شوند.

 

با پایان اظهارات این مرد، مادر وی به قضات گفت: شوهرم مرد بدخلقی بود و همیشه پسرم را کتک می‌زد. میثم به دلیل رفتار‌های بد پدرش به بیماری اعصاب مبتلا شده بود و تحت تاثیر همین ماجرا پدرش را کشت. من برای پسرم تقاضای تخفیف مجازات دارم.

منبع: خراسان

ارسال نظر