هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد

دانشگاه‌ها روز دوشنبه ۱۶ دی تعطیل می‌شوند؟

دانشگاه‌ها روز دوشنبه ۱۶ دی تعطیل می‌شوند؟ مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم گفت: تعطیلی دانشگاه ها در روز دوشنبه با توجه به برگزاری امتحانات در برخی دانشگاه ها با هماهنگی معاونت آموزشی وزارت علوم بر عهده دانشگاه ها گذاشته شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۱۴ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 04
کد خبر: ۳۲۵۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا عبداللهی نژاد درباره تعطیلی روز دوشنبه دانشگاه‌ها برای شرکت در مراسم تشییع پیکر پاک سردار حاج قاسم سلیمانی گفت: دوشنبه مراسم تشییع پیکر پاک سردار حاج قاسم سلیمانی برگزار می‌شود.

 

وی ادامه داد: با توجه به این موضوع که برخی دانشگاه‌ها در شرایط امتحانات به سر می‌برند با هماهنگی معاونت آموزشی وزارت علوم تعطیلی روز دوشنبه دانشگاه‌ها برای شرکت دانشگاهیان در مراسم تشییع و سوگواری سردار حاج قاسم سلیمانی بر عهده دانشگاه‌ها قرار داده شده است.

 

مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم افزود: دانشگاه‌هایی که این امکان را دارند می‌توانند صبح تا ظهر یا در کل روز دوشنبه را تعطیل اعلام کنند و به مراسم عزاداری سوگواری بپردازند.

 

وی ادامه داد: منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در مراسم تشییع شرکت خواهد کرد و وزارت علوم از تمام دانشگاهیان دعوت می‌کند به صورت پرشور و برای پاسخ دندان شکن به استکبار جهانی در این مراسم حضور داشته باشند.

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار