عراقچی: همکاری با آژانس شکل جدیدی پیدا خواهد کرد دیدار لاوروف با رهبر کره شمالی سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم
ارتش آمریکا؛

ایران تنها پیروز جنگ عراق است

کالج جنگ ارتش آمریکا در گزارشی ۱۳۰۰ صفحه‌ای به این نتیجه رسیده که ایران تنها پیروز حمله سال ۲۰۰۳ آمریکا به عراق بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 23
کد خبر: ۳۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ ارتش آمریکا در گزارشی به این نتیجه رسیده که ایران تنها پیروز حمله‌ آمریکا به عراق در سال  ۲۰۰۳ بود که به سرنگونی صدام حسین، دیکتاتور معدوم این کشور منجر شد.

 

این یکی از یافته‌های تحقیقی است که توسط «کالج جنگ ارتش آمریکا» انجام شده و نتایج آن روز ۱۷ ژانویه منتشر شده است.

 

در این گزارش آمده است: «در زمان تکمیل این پروژه تحقیقی در سال ۲۰۱۸، ایرانی جسور با اندیشه‌های توسعه‌طلبانه تنها پیروز به نظر می‌رسد.»

 

این گزارش، از عراق تا قبل از جنگ سال ۲۰۰۳ به عنوان «موازنه‌ساز سنتی در برابر ایران» یاد کرده اما تأکید کرده که این وضعیت اکنون تغییر کرده است.

 

ارتش آمریکا ادعا کرده است: «عراق، به عنوان موازنه‌سازی سنتی در منطقه در برابر ایران در بهترین حالت در چنین جایگاهی نیست و در بدترین حالت شاهد آن است که عناصر کلیدی‌ حکومتش به عنوان نائبان منافع ایران عمل می‌کنند.»

 

در بخش دیگری از این گزارش ۱۳۰۰ صفحه‌ای آمده است: «جنگ عراق، قابلیت این را دارد که یکی از مهم‌ترین درگیری‌ها در تاریخ آمریکا شود. این جنگ، یک سنت سیاسی دیرینه در برابر جنگ‌های پیشگیرانه را از بین برد. بلافاصله بعد از این جنگ، پاندول سیاست آمریکا به قطب مخالف با تردیدهایی عمیق در خصوص مداخلات خارجی متمایل شد.»

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار