زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است
ارتش آمریکا؛

ایران تنها پیروز جنگ عراق است

کالج جنگ ارتش آمریکا در گزارشی ۱۳۰۰ صفحه‌ای به این نتیجه رسیده که ایران تنها پیروز حمله سال ۲۰۰۳ آمریکا به عراق بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 23
کد خبر: ۳۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ ارتش آمریکا در گزارشی به این نتیجه رسیده که ایران تنها پیروز حمله‌ آمریکا به عراق در سال  ۲۰۰۳ بود که به سرنگونی صدام حسین، دیکتاتور معدوم این کشور منجر شد.

 

این یکی از یافته‌های تحقیقی است که توسط «کالج جنگ ارتش آمریکا» انجام شده و نتایج آن روز ۱۷ ژانویه منتشر شده است.

 

در این گزارش آمده است: «در زمان تکمیل این پروژه تحقیقی در سال ۲۰۱۸، ایرانی جسور با اندیشه‌های توسعه‌طلبانه تنها پیروز به نظر می‌رسد.»

 

این گزارش، از عراق تا قبل از جنگ سال ۲۰۰۳ به عنوان «موازنه‌ساز سنتی در برابر ایران» یاد کرده اما تأکید کرده که این وضعیت اکنون تغییر کرده است.

 

ارتش آمریکا ادعا کرده است: «عراق، به عنوان موازنه‌سازی سنتی در منطقه در برابر ایران در بهترین حالت در چنین جایگاهی نیست و در بدترین حالت شاهد آن است که عناصر کلیدی‌ حکومتش به عنوان نائبان منافع ایران عمل می‌کنند.»

 

در بخش دیگری از این گزارش ۱۳۰۰ صفحه‌ای آمده است: «جنگ عراق، قابلیت این را دارد که یکی از مهم‌ترین درگیری‌ها در تاریخ آمریکا شود. این جنگ، یک سنت سیاسی دیرینه در برابر جنگ‌های پیشگیرانه را از بین برد. بلافاصله بعد از این جنگ، پاندول سیاست آمریکا به قطب مخالف با تردیدهایی عمیق در خصوص مداخلات خارجی متمایل شد.»

 

ارسال نظر