وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب

عراق دستور محدودیت عملیات‌های نظامیان آمریکایی در این کشور را صادر کرد

عراق دستور محدودیت عملیات‌های نظامیان آمریکایی در این کشور را صادر کرد سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق از صدور دستوری در خصوص محدود شدن عملیات‌های نظامیان آمریکایی در این کشور به دنبال ترور سردار قاسم سلیمانی و «ابومهدی المهندس» خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۱۴ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 04
کد خبر: ۳۲۶۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق امروز شنبه گفت که این کشور به دنبال ترور سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، دستوری در خصوص محدودیت عملیات‌های نظامیان آمریکایی در کشور صادر کرده است.

 

او در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک درباره حمله هوایی آمریکا گفت: « این (حمله) خنجر از پشت زدن است، عملیات‌ها باید با موافقت عراق انجام شود.»

 

وی همچنین گفت که اجرای تحقیقات از کادر پروازی هواپیمایی که سردار قاسم سلیمانی را به بغداد رسانده بود، آغاز شده است.

 

بامداد روز جمعه سیزدهم دی ماه (سوم ژانویه) ساعاتی پس از انتشار اخباری از انفجار و اصابت موشک به دو خودرو در نزدیکی فرودگاه بغداد، الحشد الشعبی عراق از شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی و «ابومهدی المهندس» معاون سازمان الحشد الشعبی عراق در حمله هوایی آمریکا خبر داد؛ خبری که ساعتی بعد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آن را تأیید کرد.

 

در پی این خبر، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) مسئولیت ترور شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس را بر عهده گرفت و در بیانیه‌ای اذعان کرد که این ترور به دستور رئیس جمهور آمریکا صورت گرفته است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار