هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

حمایت نخست‌وزیر انگلیس از ترور سردار سلیمانی

حمایت نخست‌وزیر انگلیس از ترور سردار سلیمانی بوریس جانسون روز یکشنبه با حمایت تلویحی از ترور سپهبد قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس به دست تروریست‌های آمریکایی، مدعی شد انگلیس برای کاهش تنش در خاورمیانه تلاش می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۱۵ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 05
کد خبر: ۳۲۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس روز یکشنبه تلویحا از ترور ترور سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ابومهدی المهندس، معاون الحشد الشعبی به دست تروریست‌های آمریکایی حمایت کرد.

 

نخست‌وزیر انگلیس اما مدعی شد که لندن برای کاهش تنش در خاورمیانه تلاش می‌کند.

 

دفتر نخست‌وزیری انگلیس در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد جانسون امروز (یکشنبه) تلفنی با دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه و آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان در مورد اوضاع منطقه رایزنی کرده و در روزهای آینده نیز با سران کشورهای دیگری گفت‌وگو می‌کند.

 

دفتر جانسون در این بیانیه سردار سلیمانی را تهدیدی برای منافع انگلیس توصیف کرده و مدعی شده است که اقدامات وی عامل بی‌ثباتی در منطقه بوده است.

 

بوریس جانسون با اتهام‌زنی به سردار سلیمانی، گفته است که انگلیس از مرگ وی تأسف نمی‌خورد.

 

نخست‌وزیر انگلیس واکنش احتمالی ایران به ترور فرمانده نظامی خود را عامل تشدید تنش توصیف کرده و گفته است: «روشن است که ندای تلافی‌جویی و انتقام صرفا به خشوند بیشتر در منطقه منجر شده و به نفع هیچ‌کس نیست. ما با تمام طرف‌ها در تماس نزدیک هستیم تا آن‌ها را به کاستن از تنش تشویق کنیم.»

 

نخست‌وزیر انگلیس اعلام کرد او و وزیر خارجه این کشور به صورت مستمر با مقامات کشورهای مختلف در منطقه در تماس هستند و روز سه‌شنبه پارلمان انگلیس را در جریان نتایج تماس‌های خود قرار خواهند داد.

 

این در حالی است که پیش از این در پی جنایت آمریکا در ترور قاسم سلیمانی، سردار شهید سپاه قدس، جرمی کوربین، رهبر حزب محافظه‌کار انگلیس، از دولت این کشور خواست به سوالات او درباره این موضوع پاسخ دهد.

 

جرمی کوربین در پیامی در صفحه توئیتر خود نوشت: «من در نامه‌ای به بوریس جانسون برگزاری جلسه فوری و محرمانه پرسش و پاسخ را پس از ترور قاسم سلیمانی از سوی آمریکا درخواست کردم.»

 

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار