پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه

صدر خطاب به ترامپ: سلاحت از نیش پشه ضعیف‌تر است

صدر خطاب به ترامپ: سلاحت از نیش پشه ضعیف‌تر است رهبر جریان صدر عراق خطاب به رئیس جمهور آمریکا که عراق را تهدید کرده بود گفت که خانه تو از خانه عنکبوت سست‌تر و سلاحت از نیش پشه ضعیف‌تر است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۱۶ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 06
کد خبر: ۳۲۸۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق خطاب به رئیس جمهور آمریکا که عراق را تهدید کرده بود گفت که خانه تو از خانه عنکبوت سست‌تر و سلاحت از نیش پشه ضعیف‌تر است.

 

وی در ادامه پیامی توئیتری خود نوشت: «ای فرزند عشرت‌کده و قمارخانه‌ها و باشگاه‌های شبانه،‌ آیا ملتی را به گرسنگی تهدید می‌کنی؟ آیا گمان می‌کنی پول‌های حجاز (کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس)،‌ خیانتکاران و زرادخانه‌های جنگی به نفع تو خواهند بود؟»

 

مقتدی صدر اضافه کرد: «اگر تسلیم شوید ما دانش‌آموزان صلح هستیم و اگر جنگ کنید ما دانش‌آموزان جنگیم و پیشتر نیز در این باره به ما اطلاع دادید.»

 

رهبر جریان صدر عراق افزود: «امروز نیت‌های شما برملا شد چون کسی که دیروز خواستار آزادسازی عراق بود امروز به دنبال به زانو در آوردن ملت است.»

 

وی اضافه کرد: «آیا ویتنام را فراموش کردی یا مشتاق باتلاق دیگری هستی و با ارتش گسترده‌ای روبرو شوی که اول این ارتش در بصره و پایان آن در دهوک (شمال عراق) باشد.»

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار