ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

ترامپ: باید ۲۰ سال قبل سلیمانی را می‌کشتیم

رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با یک برنامه رادیویی در این کشور بار دیگر به دفاع از عملیات تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: باید ۲۰ سال قبل این کار انجام می‌شد».
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۱۷ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 07
کد خبر: ۳۲۹۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه ۲۰ دقیقه‌ای با برنامه رادیویی «راش لیمبا» به سوالات مجری این برنامه درباره ترور قاسم سلیمانی فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پرداخت و مواضع غیر قانونی و ضد ایرانی خودش را تکرار کرد.

 

مجری این برنامه رادیوی در ابتدای این مصاحبه پس از تشکر از رئیس‌جمهور آمریکا بابت شرکت در این مصاحبه از او سوال کرد: «افراد بسیاری به من درباره واکنششان به واکنش‌های رسانه‌ها در خصوص اقدامی که شما علیه فرمانده نیروی قدس ایران اتخاذ کردید، حرف زدند. آقای رئیس‌جمهور! مردم نگران هستند و فرزندان آنها تا سر حد مرگ ترسیده‌اند و دارند عقلشان را از دست می‌دهند به خاطر اینکه این کار به نحوی سبب ایجاد و اغاز جنگ جهانی سوم شود و ما بیشتر از هر زمان دیگری امنیتمان از دست رفته و نا امن شده‌ایم. آیا شما می‌توانید به مردم توضیح دهید که چرا اقدامی که شما کردید ما را امن‌تر کرده و اقدامی ضروری و اقدامی درست بود؟

 

ترامپ در جواب گفت: «این کار باید ۱۵ سال یا ۲۰ سال قبل انجام می‌شد. او (سردار شهید قاسم سلیمانی) به طور خاص او رهبر واقعی نظامی آنها (ایران) بود، او تروریست است و توسط رئیس‌جمهور اوباما به عنوان تروریست شناخته شد اما اوباما هیچ کاری درباره او نکرد البته به جز اینکه به انها ۱۵۰ میلیارد دلار داد و حتی ۱.۸ میلیون دلار پول نقد به آنها داد. رئیس‌جمهور (جورج( بوش (پسر) هم باید او (سردار سلیمانی) را هدف قرار می‌داد».


به ادعای او، سردار سلیمانی عامل اصلی کشته و مجروح شدن نظامیان آمریکایی در عراق بعد از جنگ سال ۲۰۰۳ بود. رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد: «ما فرص هدف قرار دادن او را پیدا کردیم و این کار را کردیم و اکنون به خاطر این کار، خیلی امن تر شده‌ایم. ما خواهیم دید که آیا (ایران) پاسخی خواهد داد یا نه البته شما دیده‌اید که من گفته‌ام پاسخ ما (به انتقام جویی ایران) چه خواهد بود».

 

مجری این برنامه رادیویی که از حامیان ترامپ محسوب می‌شود با تایید مواضع ضد ایرانی دولت او و انتقاد از مواضع دولت باراک اوباما سوال کرد: «قبل از ریاست جمهوری شما، سیاست آمریکا در قبال ایران چه بود؟»

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار