دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پرده‌برداری عادل عبدالمهدی از چرایی التهابات عراق و هدف آمریکایی‌ها از گسترش آن

یک کاربر عرب‌زبان در صفحه توئیتر خود سخنان محرمانه نخست‌وزیر عراق در پارلمان این کشور در روز رأی‌گیری برای خروج نیرو‌های تروریستی آمریکا از عراق را بازگو کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۱۷ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 07
کد خبر: ۳۲۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ او می‌نویسد که عادل عبدالمهدی با هدف افشای طرح آمریکایی‌ها در عراق برای ایجاد التهابات گسترده در این کشور به پارلمان می‌رود که این امر سبب ترس آمریکایی‌ها از حضور عبدالمهدی و افشای طرح آمریکا می‌شود که در این راستا برای حفاظت از انتشار عام آن، حلبوسی رئیس پارلمان عراق از سوی آمریکایی‌ها مأمور به حضور در پارلمان و قطع جلسه علنی پارلمان می‌شود. این در حالی است که نمایندگان اهل سنت پارلمان عراق از حضور در جلسه رأی‌گیری طرح اخراج نیرو‌های آمریکایی مخالفت کرده بودند.

این کاربر در ادامه طرح و هدف آمریکایی‌ها را برای التهاب‌آفرینی در عراق اینگونه مطرح می‌کند:

۱- در التهابات عراق این تک‌تیرانداز‌های آمریکایی بودند که به معترضان عراقی شلیک کرده‌اند.


۲- حضور حلبوسی در جلسه پارلمان برای این بوده که عبدالمهدی قرار بوده است افشاگری کند و آمریکایی‌ها از ترس افشا، حلبوسی رو مأمور به حضور در جلسه پارلمان کردند.


۳- عبدالمهدی از خرابکاریه‌های آمریکایی‌ها صحبت کرده و این رو گفته است که آمریکایی‌ها از تکمیل پروژه‌های زیرساختی به‌ویژه شبکه برق عراق امتناع کرده و گفته‌اند که در صورتی تکمیل پروژه‌ها خواهند پرداخت که ۵۰ در صد از درآمد‌های نفت عراق آمریکایی‌ها تعلق پیدا کند.


۴- عبدالمهدی در این جلسه بیان می‌کند که دقیقاً به خاطر این کار آمریکایی‌ها به چین سفر می‌کند و با چینی‌ها قرارداد می‌بندد که بعد از بازگشت ترامپ با او تماس گرفته و گفته است که قرارداد چین باید فسخ شود که عبدالمهدی آن را رد می‌کند و نهایتا ترامپ عبدالمهدی را تهدید کرده است به راه‌اندازی اعتراضات گسترده در عراق علیه او که منجر به پایان نخست‌وزیری‌اش خواهد شد.


۵- ترامپ مجدداً با عبدالمهدی تماس می‌گیرد و او را تهدید می‌کند که اگر خواسته‌اش را نپذیرد او دستور می‌دهد که تک‌تیرانداز‌های آمریکایی بر روی ساختمان‌ها مستقر شده و معترضان و نیرو‌های امنیتی عراقی را مورد هدف قرار دهند.


۶- عبدالمهدی دراین جلسه بیان می‌دارد که تا همین امروز از خواسته ترامپ امتناع کرده و استعفا داده است، اما آن‌ها همچنان اصرار به فسخ قرارداد چین دارند.


۷- وقتی وزیر دفاع عراق اعلام می‌کند که شخص سومی وجود دارد که هم معترضان و هم نیرو‌های امنیتی را مورد هدف قرار داده است، ترامپ با عادل عبدالمهدی تماس برقرار کرده و می‌گوید اگر اسمی از من برده شود هم تو و هم وزیر دفاعت را هدف قرار داده و می‌کُشم.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار