صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد توضیحات یک مقام آمریکایی در واکنش به افشای برنامه‌های محرمانه جنگ از طریق یک چت جزییات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق در مورد تحولات منطقه تکذیب ادعای جعل اسناد رسمی عراق توسط نفتکش‌های ایرانی

پرده‌برداری عادل عبدالمهدی از چرایی التهابات عراق و هدف آمریکایی‌ها از گسترش آن

یک کاربر عرب‌زبان در صفحه توئیتر خود سخنان محرمانه نخست‌وزیر عراق در پارلمان این کشور در روز رأی‌گیری برای خروج نیرو‌های تروریستی آمریکا از عراق را بازگو کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۱۷ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 07
کد خبر: ۳۲۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ او می‌نویسد که عادل عبدالمهدی با هدف افشای طرح آمریکایی‌ها در عراق برای ایجاد التهابات گسترده در این کشور به پارلمان می‌رود که این امر سبب ترس آمریکایی‌ها از حضور عبدالمهدی و افشای طرح آمریکا می‌شود که در این راستا برای حفاظت از انتشار عام آن، حلبوسی رئیس پارلمان عراق از سوی آمریکایی‌ها مأمور به حضور در پارلمان و قطع جلسه علنی پارلمان می‌شود. این در حالی است که نمایندگان اهل سنت پارلمان عراق از حضور در جلسه رأی‌گیری طرح اخراج نیرو‌های آمریکایی مخالفت کرده بودند.

این کاربر در ادامه طرح و هدف آمریکایی‌ها را برای التهاب‌آفرینی در عراق اینگونه مطرح می‌کند:

۱- در التهابات عراق این تک‌تیرانداز‌های آمریکایی بودند که به معترضان عراقی شلیک کرده‌اند.


۲- حضور حلبوسی در جلسه پارلمان برای این بوده که عبدالمهدی قرار بوده است افشاگری کند و آمریکایی‌ها از ترس افشا، حلبوسی رو مأمور به حضور در جلسه پارلمان کردند.


۳- عبدالمهدی از خرابکاریه‌های آمریکایی‌ها صحبت کرده و این رو گفته است که آمریکایی‌ها از تکمیل پروژه‌های زیرساختی به‌ویژه شبکه برق عراق امتناع کرده و گفته‌اند که در صورتی تکمیل پروژه‌ها خواهند پرداخت که ۵۰ در صد از درآمد‌های نفت عراق آمریکایی‌ها تعلق پیدا کند.


۴- عبدالمهدی در این جلسه بیان می‌کند که دقیقاً به خاطر این کار آمریکایی‌ها به چین سفر می‌کند و با چینی‌ها قرارداد می‌بندد که بعد از بازگشت ترامپ با او تماس گرفته و گفته است که قرارداد چین باید فسخ شود که عبدالمهدی آن را رد می‌کند و نهایتا ترامپ عبدالمهدی را تهدید کرده است به راه‌اندازی اعتراضات گسترده در عراق علیه او که منجر به پایان نخست‌وزیری‌اش خواهد شد.


۵- ترامپ مجدداً با عبدالمهدی تماس می‌گیرد و او را تهدید می‌کند که اگر خواسته‌اش را نپذیرد او دستور می‌دهد که تک‌تیرانداز‌های آمریکایی بر روی ساختمان‌ها مستقر شده و معترضان و نیرو‌های امنیتی عراقی را مورد هدف قرار دهند.


۶- عبدالمهدی دراین جلسه بیان می‌دارد که تا همین امروز از خواسته ترامپ امتناع کرده و استعفا داده است، اما آن‌ها همچنان اصرار به فسخ قرارداد چین دارند.


۷- وقتی وزیر دفاع عراق اعلام می‌کند که شخص سومی وجود دارد که هم معترضان و هم نیرو‌های امنیتی را مورد هدف قرار داده است، ترامپ با عادل عبدالمهدی تماس برقرار کرده و می‌گوید اگر اسمی از من برده شود هم تو و هم وزیر دفاعت را هدف قرار داده و می‌کُشم.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار