سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

سخنگوی سپاه پاسداران: حملات موشکی، آمریکایی ها را سردرگم کرد

سخنگوی سپاه پاسداران: حملات موشکی، آمریکایی ها را سردرگم کرد سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: شهید پورجعفری، شهید قاسم سلیمانی و مردم داغدار ایران اسلامی و جبهه مقاومت همه بدانید که پاسداران انقلاب اسلامی و رزمندگان اسلام مصمم هستند که راه حاح قاسم را با قوت ادامه دهند و لحظه‌ای برای تنبیه متجاوزان و دشمنان را از دست نخواهند داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۱۸ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 08
کد خبر: ۳۲۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار رمضان شریف در حاشیه مراسم خاکسپاری شهید قاسم سلیمانی در جمع خیل گسترده مردم حاضر در گلزار شهدای کرمان و با تسلیت به خانواده عزیزانی که در مراسم تشییع پیکر شهید سلیمانی در کرمان داغدار شدند، با اشاره به حمله موشکی صبح امروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به پایگاه آمریکایی عین السد گفت: بامداد امروز و ساعت ۱ و ۲۰ دقیقه رزمندگان شجاع نیروی هوافضای سپاه در عملیاتی موفق به نام عملیات شهید سلیمانی با رمز «یا زهرا (س)» با شلیک ده‌ها فروند موشک زمین به زمین، پایگاه هوایی اشغالی ارتش تروریستی و متجاوز آمریکا موسوم به «عین الاسد» را در هم کوبیدند.

 

وی با بیان اینکه پایگاه های مورد حمله از طرف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دارای ظرفیت ۴۰۰۰ نیروی آمریکایی بوده که به روز ترین و پیشرفته تجهیزات نظامی مجهز بوده است افزود: ساعت ۱ و ۲۰ دقیقق بامداد امروز با موشک های متعدد این پایگاه ها مورد حمله موشک زمین به زمین نیروی هوا فضای سپاه قرار گرفت.

 

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به واکنش آمریکایی ها به این حملات گفت: ابتدا اعلام کردند که ترامپ می خواهد سخنرانی داشته باشد و بعد گفتند که بیانیه ای را منتشر می کند. آمریکایی ها در بحث و سردرگمی قرار گرفته اند.

 

شریف ادامه داد: شهید پورجعفری، شهید قاسم سلیمانی و مردم داغدار ایران اسلامی و جبهه مقاومت همه بدانید که پاسداران انقلاب اسلامی و رزمندگان اسلام مصمم هستند که راه حاج قاسم را با قوت ادامه دهند و لحظه‌ای برای تنبیه متجاوزان و دشمنان را از دست نخواهند داد.

 

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به مراسم پرشکوه تشییع پیکر شهدای جبهه مقاومت در عراق و ایران اظهار کرد: دشمن باید بداند راه قاسم با قوت و شدت بیشتری ادامه دارد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار