آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

عمار حکیم زمینی عازم ایران شد

عمار حکیم زمینی عازم ایران شد سید عمار حکیم رییس جریان حکمت عراق بعد از بسته‌شدن فرودگاه بین‌المللی بغداد به دستور آمریکایی‌ها از مسیر زمینی عازم تهران شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۱۸ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 08
کد خبر: ۳۳۰۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، سید عمار حکیم رییس جریان حکمت عراق بعد از بسته‌شدن فرودگاه بین‌المللی بغداد به دستور آمریکایی‌ها از مسیر زمینی عازم تهران شد.

 

سید عمار حکیم به منظور شرکت در مراسم گرامیداشت سپهبد شهید قاسم سلیمانی و ادای تسلیت به مقام معظم رهبری فردا به تهران سفر می‌کند.

 

ساعت ۱۱ صبح امروز رییس جریان حکمت عراق که در فرودگاه بغداد و از طریق پرواز العراقیه قصد آمدن به تهران را داشت با اعلام بسته شدن پرواز‌های عراق به به ایران، این مسیر را به صورت زمینی طی خواهد کرد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار