گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

واکنش سوئد و آلمان به سانحه سقوط هواپیما در ایران

سوئد و آلمان امروز (شنبه ۲۱ دی) به سانحه سقوط بوئینگ ٧٣٧ اوکراین در ایران واکنش نشان داده و خواستار اقدامات لازم برای جلوگیری از تکرار آن شدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۲۱ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 11
کد خبر: ۳۳۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی اوکراینی با ۱۷۹ مسافر و ۹ خدمه پروازی که صبح چهارشنبه (۱۸ دی) تهران را به مقصد کی‌یف پایتخت اوکراین ترک می‌کرد حوالی شهر جدید پرند در استان تهران سقوط کرد. در این حادثه ۱۴۷ مسافر ایرانی و ۳۲ مسافر خارجی جان باختند.

 

صبح امروز (شنبه) ستاد کل نیروهای مسلح ایران تایید کرد که بر اثر بروز خطای انسانی و غیرعمد، هواپیمای خطوط هوایی اوکراین مورد اصابت قرار گرفته است. این ستاد اطمینان خاطر داد با پیگیری انجام شده اصلاحات اساسی در فرآیندهای عملیاتی در سطح نیروهای مسلح، امکان تکرار این گونه خطاها را غیرممکن ساخته و بلافاصله مقصر آن را به سازمان قضایی نیروهای مسلح معرفی کند تا با اشتباهای روی داده، برخورد قانونی صورت گیرد.

 

« استفان لوفون » نخست وزیر سوئد در واکنش به مشخص شدن چگونگی سرنگونی هواپیمای اوکراینی گفت: سرنگونی هواپیمای غیرنظامی، وحشتناک و هولناک است؛ خواه اتفاقی باشد یا نه؛ اقدامی که باید محکوم شود و ایران مسئولیت کامل آن را برعهده گیرد.

 

۱۰ شهروند سوئدی و ۷ فردی که در سوئد زندگی می‌کردند، از جان‌باختگان این این هواپیما هستند.

 

« هایکو ماس » وزیر امور خارجه آلمان نیز از ایران خواست از تکرار چنین « فاجعه‌ای» در آینده جلوگیری کند. وی گفت: اقدام ایران در شفاف‌سازی دلیل سقوط هواپیما را بسیار مهم دانست.

 

وزیر خارجه آلمان افزود: تهران باید پیامدهای دُرست در ارزیابی این فاجعه هراس‌انگیز را ترسیم و در جهت اطمینان از تکرار نشدن آن اقدام کند.

 

چهار تن از قربانیان این هواپیما در آلمان زندگی می‌کردند؛ اگرچه تابعیت آلمان را نداشتند.

 

منبع: آفتاب

ارسال نظر