غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

واکنش سوئد و آلمان به سانحه سقوط هواپیما در ایران

سوئد و آلمان امروز (شنبه ۲۱ دی) به سانحه سقوط بوئینگ ٧٣٧ اوکراین در ایران واکنش نشان داده و خواستار اقدامات لازم برای جلوگیری از تکرار آن شدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۲۱ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 11
کد خبر: ۳۳۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی اوکراینی با ۱۷۹ مسافر و ۹ خدمه پروازی که صبح چهارشنبه (۱۸ دی) تهران را به مقصد کی‌یف پایتخت اوکراین ترک می‌کرد حوالی شهر جدید پرند در استان تهران سقوط کرد. در این حادثه ۱۴۷ مسافر ایرانی و ۳۲ مسافر خارجی جان باختند.

 

صبح امروز (شنبه) ستاد کل نیروهای مسلح ایران تایید کرد که بر اثر بروز خطای انسانی و غیرعمد، هواپیمای خطوط هوایی اوکراین مورد اصابت قرار گرفته است. این ستاد اطمینان خاطر داد با پیگیری انجام شده اصلاحات اساسی در فرآیندهای عملیاتی در سطح نیروهای مسلح، امکان تکرار این گونه خطاها را غیرممکن ساخته و بلافاصله مقصر آن را به سازمان قضایی نیروهای مسلح معرفی کند تا با اشتباهای روی داده، برخورد قانونی صورت گیرد.

 

« استفان لوفون » نخست وزیر سوئد در واکنش به مشخص شدن چگونگی سرنگونی هواپیمای اوکراینی گفت: سرنگونی هواپیمای غیرنظامی، وحشتناک و هولناک است؛ خواه اتفاقی باشد یا نه؛ اقدامی که باید محکوم شود و ایران مسئولیت کامل آن را برعهده گیرد.

 

۱۰ شهروند سوئدی و ۷ فردی که در سوئد زندگی می‌کردند، از جان‌باختگان این این هواپیما هستند.

 

« هایکو ماس » وزیر امور خارجه آلمان نیز از ایران خواست از تکرار چنین « فاجعه‌ای» در آینده جلوگیری کند. وی گفت: اقدام ایران در شفاف‌سازی دلیل سقوط هواپیما را بسیار مهم دانست.

 

وزیر خارجه آلمان افزود: تهران باید پیامدهای دُرست در ارزیابی این فاجعه هراس‌انگیز را ترسیم و در جهت اطمینان از تکرار نشدن آن اقدام کند.

 

چهار تن از قربانیان این هواپیما در آلمان زندگی می‌کردند؛ اگرچه تابعیت آلمان را نداشتند.

 

منبع: آفتاب

ارسال نظر