آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

مردم نگران سلامت شیر نباشند

مردم نگران سلامت شیر نباشند دکتر محمدرضا شانه‌ساز رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه مردم نگران سلامت شیر نباشند و حتما شیر مصرف کنند، تاکید کرد: مردم حتما باید خوردن شیر را در برنامه غذایی‌شان قرار دهند؛ چراکه خطر شیر نخوردن بسیار بسیار بیشتر از آفلاتوکسین است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 22
کد خبر: ۳۴۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به نظارت‌های این سازمان بر فرآیند تولید شیر و شرکت‌های پاستوریزه‌سازی آن، تاکید کرد که نخوردن و حذف شیر از سبد غذایی مردم، بسیار بسیار خطرناک‌تر از خطر آفلاتوکسین است.


دکتر محمدرضا شانه‌ساز رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به مباحثی مبنی بر وجود سم آفلاتوکسین در شیر، گفت: مردم مطمئن باشند که سازمان غذا و دارو در این زمینه نظارت‌های لازم و کافی را بر فرآیند تولید شیر و شرکت‌های پاستوریزه‌سازی شیر انجام می‌دهد؛ به‌طوری که قبل از تولید، در حین تولید، بعد از تولید و در زمان خروج و هم در زمان توزیع شیر در بازار مورد ارزیابی و کنترل قرار می‌گیرد و اعداد و ارقامی که طی این چند روز برای وجود آفلاتوکسین در شیر اعلام شده است، اصلا صحت ندارد.

 

وی با بیان اینکه استاندارد ما برای آفلاتوکسین شیر ۰.۱ میکروگرمپِرکیلوگرم است، افزود: این درحالیست که استاندارد‌های آمریکا در این زمینه بسیار بالاتر از ما است، اما استاندارد‌های اروپایی هم پایین‌تر از این عدد است. استاندارد ما چیزی بین این دو استاندارد است.

 

شانه‌ساز با بیان اینکه مردم نگران سلامت شیر نباشند و حتما شیر مصرف کنند، تاکید کرد: مردم حتما باید خوردن شیر را در برنامه غذایی‌شان قرار دهند؛ چراکه خطر شیر نخوردن بسیار بسیار بیشتر از آفلاتوکسین است.

 

وی تاکید کرد: حذف شیر از سبد غذایی روزانه قطعا آسیب‌زا است. حتی باید توجه کرد که خطراتی که بر اثر خوردن شیر به میزان بسیار زیاد مطرح می‌شود و در همه دنیا هم وجود دارد، احتمالی است؛ بنابراین هیچ عقل سلیمی نمی‌پذیرد که یک خطر قطعی را با یک خطر احتمالی عوض کند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار