پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

سناتور مورفی: کسی به خاطر سر درد به آلمان نمی‌رود!

سناتور مورفی: کسی به خاطر سر درد به آلمان نمی‌رود! یک سناتور آمریکایی می‏‌گوید ترامپ با انکار وخامت حال نظامیانی که در حمله عین‎الاسد زخمی شده‌اند؛ افکار عمومی آمریکا را فریب می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 23
کد خبر: ۳۴۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  سناتور دموکرات «کریس مورفی» در مصاحبه با سی بی اس نیوز، دونالد ترامپ رئیس‎جمهوری آمریکا را به فریب افکار عمومی این کشور در قبال حمله به پایگاه عین‎الاسد متهم کرد.

 

به گفته وی، با گذشت چندین هفته از حمله تلافی‌جویانه ایران به پایگاه عین‎الاسد؛ ترامپ همچنان با انکار زخمی شدن نظامیان آمریکایی، در حال فریب افکار عمومی مردم آمریکا است.

 

مورفی در ادامه افزود: کسی برای سردرد به آلمان اعزام نمی شود. افراد وقتی با هواپیما به آلمان اعزام می شوند که به شدت صدمه دیده باشند.

 

گفتنی است ترامپ روز گذشته ضمن اذعان به زخمی شدن نظامیان آمریکایی، در ادعایی گفته بود که مشکل آنها جز یک سردرد چیزی نبوده است!

 

این در حالی است که پیش از این فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) تائید کرده بود که ۱۱ نظامی این کشور در حمله موشکی ایران به پایگاه نظامی عین الاسد عراق دچار مشکل شده‌اند که تعدادی از آن‌ها به کویت و تعدادی دیگر به آلمان منتقل شده‌اند.

 

سنتکام همچنین گفته بود که مشکل سربازان آسیب دیده، ضربه مغزی بوده است.

 

جمهوری اسلامی ایران حمله موشکی خود به پایگاه نظامیان آمریکایی در عراق را در واکنش به اقدام تروریستی آمریکا در فرودگاه بغداد که به شهادت سردار قاسم سلیمانی منجر شد، انجام داد؛ اما در همان زمان ترامپ با این ادعا که همه چیز خوب است، از اعلام آمار زخمی‌ها و یا آسیب دیدگان طفره رفت.

 

منبع:مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار