سردار جوانی: پیشرفت ایران جز از طریق مقاومت میسر نیست/ ۸۰ درصد مردم مخالف محدودیت توان هسته‌ای‌اند پیام تبریک رهبر معظم انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان قالیباف واگذاری اختیارات به استانداران را خلاف قانون اعلام کرد استاندار خراسان رضوی: نصب مجسمه فردوسی مانعی ندارد، اینها نماد‌های اقتدار ایران اسلامی هستند ارتش: رژیم یاغی و جنایتکار صهیونی تهدید جدی علیه بشریت است عارف: مکانیسم ماشه دارای اشکالات فراوان است/ تصمیم مقتضی را می‌گیریم قالیباف: شورای عالی راهبری برنامه هفتم باید موانع اجرای قانون را رفع کند انتقاد یک نماینده از وضعیت مراکز درمانی دولتی/تذکر درباره زیر‌میزی‌ها امیر ایرانی: تبلیغ دشمن خللی در اراده نیرو‌های مسلح ایجاد نمی‌کند جزئیات برگزاری جلسه سران قوا به ریاست پزشکیان قالیباف: احتمال جنگ وجود دارد؛ باید قوی شویم پزشکیان: ایران آماده کمک به سیل‌زدگان پاکستان است وحشت اسرائیل و آمریکا از موشک‌های آخرالزمانی ایران علم‌الهدی: هدف دشمن از مکانیزم ماشه، تخریب روحیه مردم و جبهه اقتصادی است مقتدایی: مکانیسم ماشه، اثرگذاری جدیدی نخواهد داشت

ثبت هزینه‌های تبلیغاتی در سامانه مالی انتخابات

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ماده ۹ طرح شفافیت و نظارت بر تامین مالی فعالیت های انتخاباتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی را به تصویب رساندند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۳ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 26
کد خبر: ۳۴۴۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی نامزدهای انتخابات موظفند تمام هزینه‌های تبلیغاتی خود را در سامانه مالی انتخابات ثبت کنند.

 

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ماده ۹ طرح شفافیت و نظارت بر تامین مالی فعالیت های انتخاباتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی را به تصویب رساندند.

 

بر اساس مصوبه مذکور نامزدها موظفند تمامی مصارف و مخارج مرتبط با فعالیت های انتخاباتی و هزینه های تبلیغاتی خود و منابع تامین مالی این هزینه ها و میزان کمک های مالی نقدی و غیرنقدی دریافتی را به نحو شفاف در سامانه مالی انتخابات ثبت کنند.

 

وزارت کشور موظف است ظرف مدت یک سال پیش از صدور و اعلام دستور آغاز فرآیند انتخابات سامانه را به گونه ای طراحی کند که اطلاعات ثبت شده در آن از طریق کمیسیون ماده ۱۰ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه های سیاسی مصوب مجمع تشخیص مصحلت نظام و هیات های اجرایی و نظارت حسب مورد قابل دسترس، حسابرسی و رسیدگی باشد.

 

مراجع مربوطه موظفند در صورت مشاهده موارد تخلف، آن را به هیات نظارت استان مربوطه گزارش کرده و هیات مذکور پس از بررسی، موارد ذیربط را به مرجع صالح قضایی ارجاع می دهد.

 

همچنین نمایندگان تبصره ای را به ماده مذکور الحاق کردند که بر اساس این تبصره حکم این ماده از دوره بعد انتخابات مجلس شورای اسلامی اجرا می شود.

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار