ممنوعیت پرداخت کمک‌های نقدی و غیرنقدی توسط نامزد‌های انتخابات به مردم-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

ممنوعیت پرداخت کمک‌های نقدی و غیرنقدی توسط نامزد‌های انتخابات به مردم

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه، ۶ بهمن‌ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی طرح شفافیت و نظارت بر تأمین مالی فعالیت‌های انتخاباتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی مقرر کردند که پرداخت کمک‌های نقدی و غیرنقدی توسط نامزد‌های انتخابات به مردم ممنوع باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 26
کد خبر: ۳۴۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ وکلای ملت در جلسه علنی امروز (یکشنبه) پرداخت هر گونه کمک نقدی و غیرنقدی توسط نامزد‌های انتخابات به مردم را که در حکم خرید و فروش رأی است، ممنوع کردند.


نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه، ۶ بهمن‌ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی طرح شفافیت و نظارت بر تأمین مالی فعالیت‌های انتخاباتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی مقرر کردند که پرداخت کمک‌های نقدی و غیرنقدی توسط نامزد‌های انتخابات به مردم ممنوع باشد.

 

در جریان بررسی ماده ۶ این لایحه هزینه‌های انتخاباتی هر داوطلب را تعیین کردنه و مصوب کردند که صرفاً شامل موارد زیر است:

 

۱- هزینه‌های مربوط به دایر کردن محل ستاد انتخابات اعم از اجاره‌بهای آن و هزینه‌های خدمات و حمل و نقل و سایر هزینه‌های متعارف ستاد؛

 

۲- هزینه‌های برپایی تجمع عمومی مرتبط با اهداف انتخاباتی؛

 

۳- هزینه‌های تبلیغات مجاز؛

 

۴- هزینه و حق‌الزحمه نماینده مالی و عوامل اجرائی و کارشناسی ستاد‌ها در فعالیت‌های انتخاباتی.

 

در تبصره ماده (۶) آمده است: سایر هزینه‌ها و تعهدات به جز موارد موضوع این ماده، از جمله ارائه کمک و خدمات نقدی و غیرنقدی به افراد توسط نامزد یا از طرف وی ممنوع و در حکم خرید و فروش رأی محسوب می‌شود. فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها مربوطه مکلفند ضمن ارائه تذکر کتبی و انجام اقدامات لازم جهت جلوگیری از این اقدامات، مراتب را به مراجع قضائی صالح و هیأت‌های اجرائی و نظارت گزارش دهند.

 

نامزد‌ها مکلفند از طریق ستاد‌های انتخاباتی خود، نحوه و نوع تبلیغات را مدیریت کرده و از تخلفات مقرر در قوانین جلوگیری نمایند.

منبع: فارس

ارسال نظر