ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

آسپرین به پیشگیری از تولد زودرس کمک می‌کند

مطالعه جدید نشان می‌دهد مصرف روزانه آسپرین بچه احتمال زایمان زودرس را در مادرانی که اولین فرزندشان را بدنیا می‌آورند کاهش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 27
کد خبر: ۳۴۵۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  طبق نتایج مطالعه جدید که در شش کشور کم درآمد جهان انجام شده است، مصرف روزانه آسپرین بچه توسط مادرانی که اولین بچه شأن را باردار هستند موجب کاهش ریسک زایمان زودهنگام تا ۱۱ درصد می‌شود. به گفته محققان، احتمال زایمان زودهنگام (قبل از هفته ۳۴ بارداری) تا یک چهارم کاهش می‌یابد.


در مطالعه جدید حدود ۱۲ هزار زن در کشور‌های کنگو، گوآتمالا، هند، کنیا، پاکستان و زامبیا مورد بررسی قرار گرفتند. تمام زنان اولین بارداری شأن بود. نیمی از آن‌ها در گروه دریافت کننده آسپرین با دوز پایین قرار گرفتند و نیمی دیگر قرص دارونما دریافت کردند.

 

زنان مصرف روزانه آسپرین یا دارونما را در هفته ششم بارداری آغاز کردند و تا هفته ۳۶ یا تا زمان زایمان ادامه دادند.

 

در پایان مشخص شد مصرف آسپرین کاهش احتمال زایمان زودرس را ۱۱.۶ درصد کاهش داد در حالیکه در زنان دریافت کننده دارونما این رقم ۱۳.۱ درصد بود.

 

تیم تحقیق شاهد افزایش مشکلاتی نظیر خونریزی برای مادر یا نوزاد نبود.

 

محققان تاکید می‌کنند زنان باردار قبل از مصرف هر نوع دارویی نظیر آسپرین بچه حتماً باید با پزشک شأن مشورت کنند.

 

محققان در مورد کاهش خطر زایمان زودهنگام موارد دیگری را هم توصیه می‌کنند: ترک سیگار؛ زدن واکسن آنفلوانزا؛ درمان کم خونی یا هر نوع عفونت تناسلی یا مجاری ادرار قبل از بارداری؛ تغذیه سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ یا مصرف مکمل روغن ماهی.

منبع: مهر

ارسال نظر