آمریکایی‌ها شرایط منطقه را به سمت دیکتاتوری بین‌المللی می‌برند-راهبرد معاصر
برنامه هفتم منابع مناسبی برای بالندگی دانشگاه‌ها فراهم کرده است خطیب: امنیت و قدرت ایران مورد اعتراف دوست و دشمن است رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه

آمریکایی‌ها شرایط منطقه را به سمت دیکتاتوری بین‌المللی می‌برند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: آمریکایی‌ها شرایط منطقه را به سمت دیکتاتوری بین‌المللی می‌برند و رفتار تحقیرآمیزی دارند که در این میان همکاری‌های ایران، روسیه و چین بسیار مهم است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۸ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 27
کد خبر: ۳۴۶۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در دومین کمیسیون عالی مشترک همکاری های پارلمانی بین مجلس شورای اسلامی و دومای دولتی مجلس فدراسیون روسیه که عصر امروز (دوشنبه، ۷ بهمن ماه) در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، ضمن تبریک سال نو میلادی گفت: این روزها روسیه مشغول تحولات مهمی است که نقش دوما  در این زمینه بسیار با اهمیت است، لذا حضور شما در ایران برای تشکیل این اجلاس نشان از اهتمام شما نسبت به روابط دو کشور دارد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان این که  ایران و روسیه دو کشور مهم و تأثیرگذار در معادلات منطقه اند، عنوان کرد: ایران و روسیه ضمن داشتن منافع مشترک، دشمنان مشترکی  دارند که  تحریم از سوی آنها نیز وجه اشتراک ایران و روسیه تلقی می شود.

 

وی در ادامه با اشاره به رایزنی های نزدیک ایران و روسیه در مسائل مختلف بیان داشت: دو کشور گام های بلند  مشترکی به خصوص در مبارزه با تروریسم برداشته اند و همچنین همکاری های امنیتی-نظامی خوبی دارند که نمونه اخیر آن برگزاری مانور مشترک  ایران، روسیه و چین بود و نیز همکاری های دو کشور در حوزه اقتصادی  مثبت است است که  به شتاب بیشتر آن  امید داریم.

 

لاریجانی در ادامه ضمن تشکر از ابراز همدردی رئیس دوما نسبت به شهادت سردار سلیمانی که نمونه بارز تروریسم دولتی آمریکا ست، اظهار داشت: دولت روسیه در خصوص این موضوع بسیار مسئولانه عمل کرد.

 

وی افزود: آمریکایی ها شرایط منطقه را به سمت دیکتاتوری بین المللی می برند و رفتار تحقیرآمیزی دارند که در این شرایط همکاری های ایران و  روسیه  بسیار مهم است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان، این کمیسیون مشترک را محلی برای توسعه همکاری های اقتصادی دو کشور دانست و خاطرنشان کرد: امیدواریم برگزاری این کمیسیون در چنین سطحی که نشان از اراده دو طرف برای توسعه روابط دارد، بتواند به تقویت مناسبات دو کشور هر چه بیشتر کمک کند.

 

ویچسلاور والودین رئیس دومای روسیه نیز در این کمیسیون ضمن تأکید بر ضرورت همکاری های بین پارلمانی، گفت: این تعاملات باید به تعمیق روابط دو کشور کمک کند؛ چنان که در اجلاس قبلی که در ایران برگزار شد، مسائل مختلفی در خصوص تجارت میان دو کشور مطرح و پیگیری شد.

 

وی در ادامه با بیان امکانات و ظرفیت های کمیسیون مشترک  پارلمان دو کشور  یادآور شد: دو پارلمان می توانند به نحوی  تصمیم گیری کنند که   به توسعه روابط دو کشور  منجر شود.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده