۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟

نحوه مشاهده رای دادگاه در سامانه ثنا

نحوه مشاهده رای دادگاه در سامانه ثنا ارائه خدمات الکترونیک قضایی از طریق سامانه ثنا، از طرح‌های بزرگ و مهم دستگاه قضایی بشمار می رود و پس از راه اندازی سامانه ثنا، اوراق قضایی با استفاده از این سامانه ابلاغ شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 18
کد خبر: ۳۶۳۴۱
تعداد نظرات: ۳ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛مهم ترین قسمت های دادرسی در قوه قضاییه ابلاغیه های قضایی است. سال ها با توجه به عدم وجود سامانه ثنا این ابلاغیه ها بصورت دستی و کتبی به مردم می رسید و همین امر باعث می شد مشکلات زیادی برای آن قشر از مخاطبان بوجود آید، اما اکنون با الکترونیکی شدن ابلاغ های قضایی و ایجاد سامانه ثنا ، معضلات مربوط به روش سنتی ابلاغ رفع شده است.

 

امروزه با ورود و گسترش انواع شبکه های مجازی و بهره وری عموم اقشار جامعه با هر سطح سواد و دانشی از اینترنت و فضاهای اینترنتی و نیز ارتقای سطح دسترسی آنان به امکانات و تسهیلات فناوری اطلاعات و ارتباطات نسبت به گذشته، امکان کاهش مراجعات مردم به مراجع قضایی را نیز تسهیل نموده است و آن‌ها می‌توانند جهت طرح دعوا بدون مراجعه به محاکم یا دادسرا‌ها به صورت الکترونیکی اقدام کنند.

 

بی شک با راه اندازی و بهره برداری از سامانه ثنا، گامی مهم در توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در دستگاه قضایی و توسعه حکومت الکترونیک در کشور برداشته شد.

 

 آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه‌قضائیه طی پیامی مورخ 96/10/12 به همایش ابلاغ الکترونیکی گفت: با راه‌اندازی سامانه ابلاغ الکترونیکی بر بستر شبکه ملی عدالت، خدمات الکترونیکی قضایی به یکی از نقاط اوج بلوغ خود رسیده است.  

 

آیت الله آملی لاریجانی اشاره نمود: با راه‌اندازی سامانه ابلاغ الکترونیکی به همت مرکز آمار و فناروی اطلاعات قوه قضائیه که بر اساس طرح کلان عدالت الکترونیکی و بر بستر شبکه ملی عدالت عرضه شده است، خدمات الکترونیکی قضایی به یکی از نقاط اوج بلوغ خود رسیده است.

 

 

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۲
0
0
رای دادگاه
آرش رارعی ‌
Japan
۰۱:۳۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۷
0
0
ممنونم از تمامی کارکنان قوقضایه پیشاپیش سال نو مبارک
آرش رارعی ‌
Japan
۰۱:۳۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۷
0
0
ممنونم از تمامی کارکنان قوقضایه پیشاپیش سال نو مبارک
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار