هشدار رژیم صهیونیستی به ترکیه درباره سوریه روبیو: روس‌ها وقت کشی می‌کنند و چینی‌ها بازار را غرق کالا کرده‌اند اظهارات سخنگوی قسام درباره آخرین وضعیت اسرای اسرائیلی  کرملین: ایران شریک و متحد ماست رئیس جمهور ارمنستان قانون پیوستن کشورش به اتحادیه اروپا را امضا کرد رسانه عبری: یکی از مسئولین عالی رتبه انصار الله در صنعا ترور شد رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است / هشدار به حکومت‌های عربی شهادت دومین نوه عضو برجسته حماس بر اثر بمباران مدرسه دار الارقم غزه + عکس لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از ساز و کار‌های حقوق بشری علیه ایران القسام شهادت یکی از رهبران حماس در حمله اسرائیل به جنوب لبنان را تأیید کرد ترامپ: نتانیاهو احتمالا هفته آتی به آمریکا می‌آید حمله هوایی رژیم اسرائیل به صیدا؛ ۳ شهید و هدف‌گیری یکی از فرماندهان حماس شهادت یکی از رهبران حماس در حمله رژیم اسرائیل به صیدا در جنوب لبنان حمله هوایی آمریکا به شمال یمن

انگلیس از «معامله قرن» ترامپ حمایت کرد

نخست وزیر انگلیس همسو با دیگر رهبران اروپایی از طرح جنجالی ترامپ درباره فلسطین، حمایت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 29
کد خبر: ۳۴۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس به طرح آمریکا درباره فلسطین که به «معامله قرن» معروف است، واکنش نشان داد.

 

در این ارتباط، جانسون ضمن حمایت از طرح «معامله قرن» ترامپ، این طرح را مناسب عنوان کرده است.

 

به گفته جانسون اگرچه هیچ طرحی درباره فلسطین و اسرائیل بی‌ عیب و نقص نیست، اما طرح فعلی دولت آمریکا راه‌حل دو دولتی را به رسمیت می‌شناسد و این مسئله امتیاز این طرح است.

 

جانسون همچنین مدعی شده که طرح ترامپ تضمین می‌کند که بیت‌المقدس پایتخت اسرائیل و فلسطین خواهد بود.

 

این ادعای جانسون در حالی مطرح شده که براساس طرح منتشر شده ترامپ، بیت المقدس شرقی که پیش از این با توجه به قطعنامه ۱۹۶۷ سازمان ملل مرکز فلسطین عنوان شده بود، حال قرار است به دیگر مناطق اشغالی رژیم صهیونیستی ملحق شود.

 

شب گذشته دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از طرح مورد نظرشان درباره فلسطین موسوم به طرح «معامله قرن» رونمایی کردند.

 

با این حال این طرح شباهتی به طرح‌های قبلی سازش که از سوی سازمان ملل و برخی کشورها پیشنهاد شده بود ندارد. در واقع این طرح، طرح دو دولتی سازمان ملل را زیر سوال می‌برد و مرزهای ۱۹۶۷ را عملاً نادیده می‌گیرد. از سوی دیگر این طرح، طرح سازش عربی موسوم به طرح ملک عبدالله را نیز به کنار نهاده و توافقاتی چون اسلو را نیز زیر پا می‌گذارد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار