ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

انگلیس از «معامله قرن» ترامپ حمایت کرد

انگلیس از «معامله قرن» ترامپ حمایت کرد نخست وزیر انگلیس همسو با دیگر رهبران اروپایی از طرح جنجالی ترامپ درباره فلسطین، حمایت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 29
کد خبر: ۳۴۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس به طرح آمریکا درباره فلسطین که به «معامله قرن» معروف است، واکنش نشان داد.

 

در این ارتباط، جانسون ضمن حمایت از طرح «معامله قرن» ترامپ، این طرح را مناسب عنوان کرده است.

 

به گفته جانسون اگرچه هیچ طرحی درباره فلسطین و اسرائیل بی‌ عیب و نقص نیست، اما طرح فعلی دولت آمریکا راه‌حل دو دولتی را به رسمیت می‌شناسد و این مسئله امتیاز این طرح است.

 

جانسون همچنین مدعی شده که طرح ترامپ تضمین می‌کند که بیت‌المقدس پایتخت اسرائیل و فلسطین خواهد بود.

 

این ادعای جانسون در حالی مطرح شده که براساس طرح منتشر شده ترامپ، بیت المقدس شرقی که پیش از این با توجه به قطعنامه ۱۹۶۷ سازمان ملل مرکز فلسطین عنوان شده بود، حال قرار است به دیگر مناطق اشغالی رژیم صهیونیستی ملحق شود.

 

شب گذشته دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از طرح مورد نظرشان درباره فلسطین موسوم به طرح «معامله قرن» رونمایی کردند.

 

با این حال این طرح شباهتی به طرح‌های قبلی سازش که از سوی سازمان ملل و برخی کشورها پیشنهاد شده بود ندارد. در واقع این طرح، طرح دو دولتی سازمان ملل را زیر سوال می‌برد و مرزهای ۱۹۶۷ را عملاً نادیده می‌گیرد. از سوی دیگر این طرح، طرح سازش عربی موسوم به طرح ملک عبدالله را نیز به کنار نهاده و توافقاتی چون اسلو را نیز زیر پا می‌گذارد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار