بقایی با سفیر هند در تهران دیدار کرد رونمایی روبیو از برنامه‌های آمریکا برای ونزوئلا هشدار مجارستان به اروپا درباره جنگ مستقیم با روسیه ناتو: گرینلند برای استقرار نیرو‌های نظامی بیشتر آمریکا آماده است موضع‌گیری وزیر خارجه لبنان علیه حزب الله: حزب الله باید خلع سلاح و منحل شود گفت‌وگوی واشنگتن و کاراکاس برای صادرات نفت ونزوئلا رئیس جمهوری موقت ونزوئلا: حمله وحشیانه آمریکا، نقض حقوق بین‌الملل بود رسانه عبری: حماس صفوف نظامی خود را ترمیم کرده است وزیر خارجه ونزوئلا: از درخواست روسیه برای آزادی مادورو سپاسگزاریم پیام مکتوب عراقچی به فؤاد حسین غیبت سوال برانگیز ونس در کنفرانس خبری اعلام بازداشت مادورو حاکم شارجه امارات خود را نواده امام علی علیه السلام خواند رودریگز به‌عنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرد نتانیاهو از طریق پوتین به ایران پیام داد: قصد حمله نداریم ایروانی: آمریکا ریاکارانه و با ریختن اشک تمساح مدعی حمایت از مردم ایران است

ترامپ: بولتون به من التماس می‌کرد

رئیس جمهور آمریکا انتقادات و حملات بسیار تندی را علیه مشاور امنیت ملی سابق خود، جان بولتون دنبال کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۷ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 29
کد خبر: ۳۴۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا با انتشار رشته توئیت‌هایی انتقادات بسیار تندی علیه «جان بولتون» مشاور سابق امنیت ملی خود انجام داد.

 

ترامپ در حساب کاربری خود در توئیتر با انتقاد از رفتار بولتون، نوشت: آدمی که سال‌ها پیش نتوانست برای نمایندگی در سازمان ملل تأیید صلاحیت بگیرد، نتوانست برای هیچ‌چیز تأیید بگیرد، به من التماس کرد که سمتی به او بدهم که نیازی به تأیید سنا نداشته باشد. من هم این سمت را به او دادم، آن هم با وجود آنکه بسیاری می‌گفتند این کار را قربان انجام ندهید.

 

ترامپ همچنین به اظهارات و تصمیمات بولتون درباره کره شمالی اشاره کرد و گفت: او این سمت را گرفت و به اشتباه در تلویزیون از مدل لیبی صبحت کرد و کلی قضاوت‌های اشتباه دیگر داشت. رک بگویم که او اخراج شد، به این خاطر که اگر به حرف‌های او گوش داده بودم، ما تا الان در جنگ جهانی ششم بودیم. بعد هم می‌رود و کتاب زننده و غلطی می‌نویس، پر از اطلاعات طبقه‌بندی‌شده امنیت ملی. چه کسی چنین کاری می‌کند؟

 

دو روز پیش از این، رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که نسخه اولیه کتاب خاطرات بولتون که برای بازبینی به کاخ سفید ارسال شده، نشان می‌دهد که بر خلاف ادعای «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، مسدود کردن کمک‌های مالی به دولت اوکراین، مستقیماً با هدف تحت فشار قرار دادن کی‌یف جهت پیشبرد پرونده قضایی علیه فرزند «جو بایدن» از نامزدهای پیشتاز دموکرات‌ها، صورت گرفته است.

 

بر اساس این گزارش‌ها، بولتون در این کتاب که هنوز در دسترس عموم قرار نگرفته، ادعا کرده است که مستقیماً از ترامپ شنیده که تنها زمانی کمک‌ها به کی‌یف را آزاد می‌کند که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین با تحقیق در مورد هلدینگ «بوریسما» که «هانتر بایدن» یکی از اعضای هیأت مدیره آن است، موافقت کند.

 

انتشار این خبر با خشم ترامپ روبرو شده و حال به نظر می‌رسد حملات تند علیه بولتون مرتبط با احتمال حضور او در جلسه شهادت علیه ترامپ باشد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار