کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی نوار غزه را بمباران کردند

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی نوار غزه را بمباران کردند خبرنگار الجزیره بامداد جمعه گزارش داد جنگنده‌های رژیم صهیونیستی یک زمین کشاورزی در جنوب نوار غزه را بمباران کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 31
کد خبر: ۳۴۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ الجزیره لحظاتی پیش به نقل از خبرنگار خود گزارش داد جنگنده‌های رژیم صهیونیستی یک زمین کشاورزی در شهر «رفح»، واقع در جنوب  نوار غزه را بمباران کرده‌اند. 

 

روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست با تأیید این خبر گفت که «ارتش اسرائیل»، در واکنش به حمله راکتی از غزه مواضع جنبش مقاومت حماس را بمباران کرده است. 

 

این روزنامه مدعی شده جنگنده‌های صهیونیستی چندین موضع حماس را هدف قرار داده‌اند. طبق این ادعا یکی از این هدف‌ها یک ساخت زیرزمینی بوده است. 

 

ساعاتی قبل‌تر، بامداد جمعه منابع خبری از به صدا درآمدن آژیرهای هشدار در چندین نقطه از جنوب فلسطین اشغالی خبر داده‌اند. 

 

گزارش برخی از رسانه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی از شنیده شدن صدای چند انفجار در جنوب فلسطین اشغالی حکایت دارد. یک سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی از شلیک ۳ راکت به سمت شهرک‌های مجاور غزه خبر داد.

 

این رسانه‌ها گزارش دادند آژیرهای هشدار در شهر «سدروت»، «دانشگاه ساپیر» (در سدروت)، شورای منطقه‌ای «نگب» و چند کیبوتص (دهکده‌های اشتراکی) در مناطق اطراف به صدا درآمده است. 

 

شبکه خبری المیادین گزارش داد یک نفر بر اثر سقوط راکت در منطقه سدروت مجروح شده که حال او وخیم گزارش شده است. 

 

روزنامه تایمز اسرائیل در توضیحات تکمیلی  مدعی شد هیچ فردی در اثر این حمله راکتی مستقیماً مجروح نشده، اما نوازدی که مادرش در حال فرار به سمت پناهگاه بوده از ناحیه سر دچار آسیب شده است.

 

این روزنامه صهیونیستی مدعی شده سامانه گنبدآهنین دو فروند از راکت‌های شلیک‌شده را رهگیری و منهدم کرد. راکت سوم در منطقه‌ای غیرمسکونی فرود آمد. 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار