قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

امکان اشتراک بیش از دو سوم فهرست جبهه پایداری و شورای ائتلاف

دبیرکل جبهه پایداری با بیان اینکه بیش از دو سوم فهرست شورای ائتلاف و این جبهه مشترکند، گفت: اگر شاخص‌های اصولی معیار قرارگیرند، می شود از ۲۲ نامزد مشترک به مشترکات بیشتری رسید.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۵ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 05
کد خبر: ۳۵۳۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از فعالان فضای مجازی و موسسات رسانه ای ضمن بیان ویژگی های شرایط موجود ایران اسلامی و اقتدار بی نظیر بین المللی نظام و انقلاب به تشریح ابعاد محبوبیت اندیشه مقاومت در برابر استعمار و استکبار جهانی در کل دنیا و نفرت بی سابقه جهانی و و بین المللی از صهیونیزم و دولت مستکبر آمریکا پرداخت و ایام الله تشییع و تکریم جهانی شهید حاج قاسم سلیمانی را نشانه روشن غلبه نور امامت و گفتمان ولایت در دنیای ظلمت زده و حیرت زده امروز دانست.

 

وی سپس به تشریح فعالیت های جبهه پایداری در طول سال ۹۸ پرداخت و گفت: یکی از موضوعات مهم شورای مرکزی جبهه در سال جاری موضوع انتخابات بوده است.

 

آقاتهرانی گفت: بحمدالله طی ماه های گذشته جلسات متعددی بصورت صمیمانه و توام با مباحثات طلبگی با عزیزان و بزرگواران شورای ائتلاف و بخصوص جناب آقای دکتر حداد عادل داشتیم و در این نشست های متناوب شاخص ها و مبانی و معیارهای کاندیداهای اصلح و طرح ما برای وحدت انقلابیون را با دوستان و احزاب گوناگون شورای ائتلاف در میان گذاشته ایم؛ معیارهایی که وجدان همه نیروهای کف خیابان و فعالان انقلاب آنها را تصدیق می کند و بزرگان شورای ائتلاف هم آن را قبول داشته اند.

 

وی افزود: خطوط قرمز پایداری در مورد تعیین فهرست به هیچ وجه منفعت های جناحی و حزبی و علقه های مرسوم تشکیلاتی نبود و نیست و در تعیین مصادیق تنها معیارهای اصلی انقلابی و شاخص های مهم فکری و عملی مدنظر قرار گرفته است. 

 

آقا تهرانی ادامه داد: پایداری هم دعوت کننده به اشتراک حداکثری فهرست هاست فلذا پیش دستی نکرد و صبر کرد تا دوستان شورای ائتلاف فهرست ۹۰ نفره نامزدهای مطلوب خودشان را اعلام کردند و پس از آن لیست ۶۰ نفره کاندیدای اصلح را جمع بندی و ارائه رسانه ای کرد. 

 

وی اضافه کرد: امروز فهرست شورای ائتلاف می تواند حداقل ۲۲ چهره مشترک با فهرست پایداری داشته باشد. چرا که دو فهرست حداقل ۲۲ چهره خوب انقلابی و مشترک دارد، یعنی بیش از دو سوم دو فهرست ائتلاف و پایداری مشترکند.

 

دبیر کل جبهه پایداری انقلاب اسلامی ادامه داد: البته ما معتقدیم اگر شاخص های اصولی معیار قرارگیرند و ملاک های فرعی و رودربایستی ها هم کنارگذاشته شوند می شود از ۲۲ نامزد مشترک به مشترکات بیشتر هم رسید و این پیروزی گفتمانی بزرگی برای مردم سرافراز تهران رقم خواهد زد و به برکت این همدلی میان جبهه ایمانی و انقلابی خدا هم برکاتش را بیش از انتظار ما نازل خواهد کرد.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار