عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد

دهلی از ایران بابت آزادی ملوان‌های هندی تشکر کرد

دهلی از ایران بابت آزادی ملوان‌های هندی تشکر کرد وزیر خارجه هند با اعلام خبر آزادی چند ملوان تبعه این کشور که در ایران بازداشت شده بودند، از مقام‌های ایرانی بابت کمک به آزادی این افراد تشکر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۲ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 06
کد خبر: ۳۵۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سوبرامانیام جیشنکار» وزیر خارجه هند روز پنج‌شنبه از تهران بابت کمک به آزادی چند ملوان این کشور که در ایران بازداشت شده بودند، تشکر کرد.

 

جیشنکار در این مورد در توییتر نوشته است: «۶ خدمه کشتی "عبدالرزاق" که به مدت یازده ماه در ایران بازداشت بودند، آزاد شده‌اند. از مسئولان ایرانی برای کمک، متشکرم. قدردان تلاش‌های سفارتمان در تهران و کنسولگری‌مان در بندرعباس نیز هستم.»

 

این دیپلمات هندی در این خصوص توضیحات بیشتری ارائه نکرده، اما پیش از این هم کشتی‌ها و قایق‌های هندی به دلیل تخطی از مسیر مشخص خود و ورود به آب‌های سرزمینی ایران توقیف شده بودند. 

 

سه ماه پیش نیز دهلی نو اعلام کرد که ایران سه صیاد هندی شاغل در یک شرکت شیلات سعودی را که به دلیل عدم رعایت قوانین دریایی بازداشت شده بودند، آزاد کرده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار