زنان مبتلا به این سرطان منعی برای بارداری ندارند-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

زنان مبتلا به این سرطان منعی برای بارداری ندارند

زنان مبتلا به سرطان‌های تخمدان، رحم و دهانه رحم با تشخیص به موقع و انجام درمان‌های اولیه و تکمیلی می‌توانند بدون هیچ مشکلی باردار شوند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 07
کد خبر: ۳۵۴۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: در حال حاضر بیماران مبتلا به سرطان‌های تخمدان، رحم و دهانه رحم در کشور داریم که تحت نظر پزشک باردار شده و درمان‌های تکمیلی نیز بر روی آن‌ها انجام می‌شود.

 

مریم سادات حسینی با بیان اینکه بقای عمر زنان مبتلا به این سرطان‌ها در کشور افزایش یافته، اظهار داشت: سرطان دهانه رحم، از جمله سرطان‌های شایع در زنان بوده و در آن سلول‌های سرطانی داخل رحم شروع به رشد و تکثیر می‌کنند و دهانه رحم مدخل ورودی رحم به حساب می‌آید و جایگاه اتصال رحم به مهبل است.

 

وی ادامه داد: سرطان دهانه رحم به آرامی رشد می‌کند، قبل از ظهور سلول‌های سرطانی در دهانه رحم بافت رحمی شروع به تغییراتی می‌کند که به نظر نرمال نمی‌رسند از طریق آزمایش پاپ اسمیر این سلول‌ها قابل شناسایی هستند. بعد از طی این تغییرات اولیه سلول‌های سرطانی شروع به رشدکرده و به صورت عمقی در بافت‌های اطراف رشد می‌کند.

 

سادات حسینی تصریح کرد: علت ایجاد سرطان دهانه رحم شناخته شده و به راحتی قابل پیشگیری و درمان است، به زنان توصیه می‌شود حتما معاینه‌های سالانه در این زمینه را فراموش نکنند.

 

این متخصص زنان و زایمان یادآور شد، اکنون راهنمای کشوری در مورد درمان سرطان دهانه رحم وجود دارد و در مراکز پزشکی بر اساس این راهنما، بیماران تحت درمان قرار می‌گیرند و شناسایی سرطان رحم مهم است، زنان معاینات پزشکی دوره‌ای را به تعویق نیندازید و خونریزی‌های شدید را نادیده نگیرند.

 

سادات حسینی تصریح کرد: داشتن سابقه ابتلا به سرطان تخمدان در یکی از افراد نزدیک خانواده از مهم‌ترین عوامل خطر ابتلا به این بیماری است، وجود سرطان روده بزرگ، رکتوم، سرطان رحم یا سرطان سینه در افراد نزدیک هم احتمال ابتلای فرد به سرطان تخمدان را افزایش می‌دهد.

 

وی افزود: علت اصلی ابتلا به سرطان رحم نیز هنوز شناخته نشده و عوامل مختلفی مانند برگشت خون قاعدگی به لگن، بلوغ زودرس، مسایل ژنتیکی، رژیم غذایی و شرایط آب و هوایی بستگی دارد، البته اختلال در سیستم ایمنی در برخی از زنان نیز می‌تواند سبب این سرطان شود.

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: درمان سرطان رحم بسته به شرایط فرد مبتلا دارد و اینکه آیا وی در سن باروری قرار دارد یا نه و درمان این بیماری نیز از مباحث چالش برانگیز در حوزه بیماری‌های زنان به شمار می‌رود.

 

وی افزود: جراحی‌های باز، انجام لاپاراسکوپی و درمان دارویی از جمله روش‌های درمانی این بیماری بوده و بیمارانی که جراحی می‌شوند باید تحت نظر پزشک بوده و درمان‌های مکمل مورد نیاز برای آن‌ها انجام شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظر