هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی انهدام شبکه فساد اقتصادی در شهرداری درگز/ تعقیب قضایی شهردار، ۴ عضو شورا و ۱۲ نفر دیگر/ ۸ نفر روانه زندان شدند

آمادگی شهرداری تهران برای ارسال تجهیزات برف‌روبی به محورهای شمالی کشور

آمادگی شهرداری تهران برای ارسال تجهیزات برف‌روبی به محورهای شمالی کشور عضو شورای شهر تهران از آمادگی شهرداری برای ارسال تجهیزات برف‌روبی و اعزام نیرو به محورهای شمالی کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 12
کد خبر: ۳۵۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن رسولی عضو شورای شهر تهران درباره وقوع بارش برف سنگین در محورهای شمالی کشور و نیاز برخی هموطنان به کمک‌های ویژه اظهار داشت: ستاد مدیریت بحران مسؤولیت اصلی رسیدگی به این موضوع را دارد و اگر وظیفه‌ای در این زمینه به شهرداری تهران واگذار شود متناسب با اعلام نیازها شهرداری برای کمک به هموطنان درگیر در حادثه برف اقدام می‌کند.

 

وی با اشاره به آمادگی ارسال تجهیزات و نیروهای مورد نیاز شهرداری تهران به استان‌های شمالی کشور افزود: در حال حاضر نیاز هموطنان حادثه‌دیده در مرحله نخست امداد و نجات بوده و تسریع در روند امدادرسانی حائز اهمیت است.

 

رسولی گفت: هر لحظه‌ که وظیفه‌ای در این زمینه به شهرداری تهران اعلام شود، قابلیت اجرایی خواهد داشت و برای کمک‌های جامع نیز ممکن است شهرداری لایحه‌ای به شورا واصل کند یا یکشنبه هفته آینده طرحی توسط اعضای شورا مورد بحث و گفت‌وگو قرار گیرد.

 

مجتبی خالدی سخنگوی‌ سازمان‌ اورژانس کشور صبح امروز اعلام کرد: بر اثر بارش برف و‌ ریزش بهمن در استان گیلان تا کنون ۷ نفر جان باختند که از این تعداد ۵ نفر بر اثر ریزش بهمن در رودبار و ۲ نفر بر اثر سقوط از ارتفاع و ریزش سقف در رشت بودند.

 

وی گفت: ۷۸ نفر بر اثر تروما ناشی از سقوط و سرخوردگی به مراکز درمانی اعزام شده‌اند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار