مخالفت آنکارا با هرگونه اقدام علیه حاکمیت ملی ایران پزشکیان: چشم‌انداز خوبی از مذاکرات می‌بینیم / نشست آتی عراقچی در ژنو با هدف مدیریت هوشمندانه روند مذاکرات و تحت هدایت‌های رهبری برگزار خواهد شد نشست وزیر خارجه ترامپ با نمایندگان ارشد کنگره درباره ایران حماس با کانتینر‌های زیردریایی موشک‌سازی را احیا کرد عراقچی: اکنون یک فرصت تاریخی در اختیار داریم تا به توافقی بی‌سابقه دست یابیم ارتش اسرائیل: به ارتش لبنان هشدار دادیم گزارش غریب‌آبادی از سفر اخیر خود به ژنو نخست وزیر پیشین نروژ خودکشی کرد عراقچی: شجاعانه از حاکمیتمان دفاع می‌کنیم و با همان شجاعت به میز مذاکره می‌رویم حمله تروریستی به خودرو پلیس در پاکستان؛ ۷ نفر کشته شدند مذاکرات ایران و آمریکا محور گفت‌وگوی فؤاد حسین و مقام آلمانی سخنگوی کاخ سفید: اولویت ترامپ دیپلماسی است گفت‌وگوی وزیران خارجه مصر و روسیه پیرامون تداوم مذاکرات ایران و آمریکا پادشاه اردن: کشور ما میدان جنگ نخواهد بود پزشکیان: پیوندی قلبی و فرهنگی میان دو ملت ایران و لبنان برقرار است

عصبانیت تل آویو از افشاگری دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از انتشار فهرست شرکت‌های دخیل در شهرک‌‌سازی‌‌های غیرقانونی در اراضی اشغالی کرانه باختری توسط دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۹ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 12
کد خبر: ۳۵۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ به دنبال انتشار فهرست شرکت‌های مستقردر شهرک‌های غیرقانونی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و ارتباطات تجاری آن‌ها با رژیم صهیونیستی، وزیر خارجه رژیم اسرائیل به آن واکنش نشان داد.

 

 «اسرائیل کاتص» وزیر خارجه اسرائیل غروب چهارشنبه در این زمینه گفت: «انتشار فهرست سیاه شرکت‌های فعال در کرانه باختری از سوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد تسلیم شدن شرم‌آور مقابل کشورها و سازمان‌هایی است که قصد ضربه زدن به اسرائیل را دارند.»

 

سازمان ملل در بیانیه‌ای اعلام کرد ۱۱۲ شرکت تجاری که مراوداتی با شهرک‌های رژیم صهیونیستی دارند را شناسایی کرده و در این فهرست قرار داده است.  از میان این ۱۱۲ مورد، ۹۴ شرکت در فلسطین اشغالی و ۱۸ شرکت در ۶ کشور قرار دارند.

 

دفتر کمیسر حقوق بشر سازمان ملل متحد در این بیانیه خاطرنشان کرده است: «در حالی‌که چنین شهرک‌سازی‌هایی طبق حقوق بین‌الملل غیرقانونی قلمداد می‌شوند، این گزارش به معنی ارائه یک رویه قانونی در خصوص فعالیت‌های مورد نظر یا مشارکت شرکت‌های تجاری در آنها نیست.»

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار