عراقچی: دشمن در جنگ ۱۲ روزه تسلیم بی‌قیدوشرط می‌خواست، اما به آتش‌بس بی‌قیدوشرط رسید عربستان طرح ساخت ابَرشهر ۱۰۰ مایلی در بیابان را کاهش می‌دهد ترامپ: پیروزی زهران ممدانی در نیویورک شکست حاکمیت آمریکا است جسد اسیر اسرائیلی تحویل داده شد رایزنی سه‌جانبه ایران، روسیه و چین درباره پرونده هسته‌ای تهران آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد مقام ایرانی: هیچ برنامه‌ای برای گفت‌و‌گو با آمریکا وجود ندارد وزیر دفاع روسیه: آماده شدن برای آزمایش هسته‌ای ضروری است سانحه دلخراش رانندگی در یمن ۳۰ کشته بر جای گذاشت عراقچی: آقای تخت روانچی برای گفت‌و‌گو‌های سیاسی که با عمان داریم به مسقط رفتند؛ اگر مذاکره‌ای رخ دهد، فقط در خصوص مسائل هسته‌ای خواهد بود گروسی: مجبورم گزارش کنم که به اورانیوم ایران دسترسی ندارم؛ اما شکایت نمی‌کنم! سرایا القدس مرکز فرماندهی اسرائیل در کرانه باختری را هدف قرار داد ماکرون: ۲ زندانی فرانسوی در ایران آزاد شدند تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره شمالی رهبر انصارالله یمن: ما به طور حتم به سمت رویارویی با اسرائیل پیش می‌رویم

عصبانیت تل آویو از افشاگری دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از انتشار فهرست شرکت‌های دخیل در شهرک‌‌سازی‌‌های غیرقانونی در اراضی اشغالی کرانه باختری توسط دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۹ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 12
کد خبر: ۳۵۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ به دنبال انتشار فهرست شرکت‌های مستقردر شهرک‌های غیرقانونی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و ارتباطات تجاری آن‌ها با رژیم صهیونیستی، وزیر خارجه رژیم اسرائیل به آن واکنش نشان داد.

 

 «اسرائیل کاتص» وزیر خارجه اسرائیل غروب چهارشنبه در این زمینه گفت: «انتشار فهرست سیاه شرکت‌های فعال در کرانه باختری از سوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد تسلیم شدن شرم‌آور مقابل کشورها و سازمان‌هایی است که قصد ضربه زدن به اسرائیل را دارند.»

 

سازمان ملل در بیانیه‌ای اعلام کرد ۱۱۲ شرکت تجاری که مراوداتی با شهرک‌های رژیم صهیونیستی دارند را شناسایی کرده و در این فهرست قرار داده است.  از میان این ۱۱۲ مورد، ۹۴ شرکت در فلسطین اشغالی و ۱۸ شرکت در ۶ کشور قرار دارند.

 

دفتر کمیسر حقوق بشر سازمان ملل متحد در این بیانیه خاطرنشان کرده است: «در حالی‌که چنین شهرک‌سازی‌هایی طبق حقوق بین‌الملل غیرقانونی قلمداد می‌شوند، این گزارش به معنی ارائه یک رویه قانونی در خصوص فعالیت‌های مورد نظر یا مشارکت شرکت‌های تجاری در آنها نیست.»

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار