رنگ کردن موی کودکان خطرناک است؟-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

رنگ کردن موی کودکان خطرناک است؟

اغلب والدین علاقه‌مند هستند که مو‌های دختر کوچک خود را رنگ کنند، اما بهتر است والدین پیش از انجام این کار با عوارض و مضرات رنگ کردن موی کودکان اطلاع کافی داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 15
کد خبر: ۳۶۰۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ به عنوان یک مادر حتما بار‌ها این جمله را از زبان کودکتان شنیده اید که من هم می‌خواهم موهایم را رنگ کنم. شاید با اصرار او کمی به شک افتاده باشید. در اکثریت موارد، کودکان دختر تمایل دارند که موهایشان را به رنگ صورتی و یا رنگین کمان در بیاورند.

 

مشکل رنگ مو برای کودکان
شاید خرید رنگ مو و رنگ کردن سر کودکان یکی از آسان‌ترین راه‌ها برای راضی کردن آن‌ها باشد، اما رنگ مو برای افراد جوان است، نه کودکان. رنگ مو بیش از آنچه که فکرش را بکنید، به کودک شما آسیب می‌زند. مو‌های کودکان از آغاز تولد تا سن بلوغ دچار تغییرات زیادی می‌شوند و نسبت به مواد شیمیایی حساس‌تر هستند. یکی از مشکلات رنگ مو، ایجاد آلرژی است که اغلب از سمی به نام ivy ایجاد می‌شود، این سم باعث خارش و قرمزی پوست در نواحی اطراف موی سر خواهد شد و همچنین پوست کودک را حساس‌تر از همیشه می‌کند.

 

مواد شیمیایی موجود در این رنگ‌ها مانند آمونیاک، هیدروژن پراکسید و پارا فنیلن دی آمین که در تولید رنگ‌های شیمیایی کاربرد دارند، باعث ایجاد واکنش‌های آلرژیک بسیار شدید و جدی در کودکان می‌شوند. همچنین این مواد شیمیایی می‌تواند بافت موی کودکان را به کلی تغییر دهد؛ بنابراین قبل از رنگ کردن موی کودکان باید بدانید که آسیب بسیاری به پوست و موی آن‌ها وارد می‌کنید همچنین در صورت ابتلای کودکان به آسم، شرایط بدتر می‌شود.

 

جدا از واکنش سخت پوستی، مو‌های کودک به سادگی آسیب می‌بیند و از طرفی قبل از استفاده از رنگ روشن برای مو‌های قهوه‌ای و مشکی باید مو را دکلره کرد که مواد شیمیایی دکلره بسیار آسیب زننده هستند و مو‌های نابالغ را بیش از همیشه دچار آسیب می‌کنند.

 

پوست کودک نیز بسیار حساس است و باعث واکنش پوستی خاص روی پوست سر او می‌شود.

 

سن مناسب برای رنگ مو
درست است که مو‌های رنگ روشن نیازی به دکلره ندارند، اما در هر حال برای رنگ کردن مو باید صبر کرد تا فرزندمان از سن کودکی خارج شود.

 

بسیاری از متخصصان بر این باورند که تا سن ۱۳ سالگی نباید از رنگ مو برای دختران استفاده کرد، اما اگر نتوانستید در برابر خواسته‌های مدام فرزندتان مقاومت کنید، حتما از رنگ‌ها و مواد شیمیایی غیر دائمی استفاده کنید و آن را به ریشه مو و پوست سر او نزنید. رنگ‌های موقتی بعد از شستشوی سر با شامپو به راحتی از بین می‌روند و عموما امن هستند.

 

استفاده از پودر‌های میوه‌ای به جای رنگ مو
در بعضی از کشور‌ها به جای رنگ مو برای کودکان از پودر‌های میوه‌ای استفاده می‌کنند، اما توجه داشته باشید که این پودر‌ها کاملا ارگانیک و طبیعی نیستند و در نتیجه باید تمام موارد سلامتی و پزشکی کودک خود را مورد بررسی قرار دهید.

 

اگر در مقابل اصرار کودکان نمی‌توانید مقاومت کنید و یا خود شما به رنگ کردن موی فرزندتان علاقه‌مند هستید از روش رنگ کردن مو از روی کلاه البته نه در نوزادی استفاده کنید تا ریشه و پوست سر در امان بمانند. قبل از رنگ کردن نیز مقداری از رنگ را روی پوست کودک امتحان کنید تا از نداشتن حساسیت و آلرژی زا بودن آن اطمینان کسب کنید. در صورت رنگ کردن توسط آرایشگر می‌توانید روش، بالیاژ را به او پیشنهاد کنید تا مو‌های را فقط هایلایت کند و ریشه‌ها رنگ نشوند. این روش حساسیت و واکنش کمتری ایجاد می‌کند.

 

روش بعدی استفاده از گچ مو می‌باشد. گچ‌های رنگی، رنگ موقتی بسیار مناسبی هستند که در صورت شستشو از بین می‌روند.

منبع: نمناک

ارسال نظر