تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

کرایه وسایل حمل و نقل عمومی در ایام نوروز افزایش نمی‌یابد

کرایه وسایل حمل و نقل عمومی در ایام نوروز افزایش نمی‌یابد معاون امور عمرانی استانداری تهران گفت: در ایام نوروز کرایه هیچ‌یک از وسایل حمل و نقل عمومی افزایش نخواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۱ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 17
کد خبر: ۳۶۲۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد تقی‌زاده معاون امور عمرانی استانداری تهران در اولین جلسه ستاد خدمات سفر که با حضور اعضا برگزار شد، اظهار داشت: در این جلسه یازده کمیته از جمله حمل و نقل،‌ امداد و نجات و اطلاع‌رسانی حضور داشتند و هماهنگی لازم برای ارائه خدمات سفر در استان تهران انجام شد. 

 

وی بیان داشت: یکی از مهمترین مباحث، موضوع جابجایی حمل و نقل مسافر است که این موضوع بسیار حائز اهمیت می‌باشد. 

 

تقی‌زاده یادآور شد: با هماهنگی دستگاه‌های ذیربط، هیچ‌گونه افزایش قیمت حمل و نقل عمومی در ایام نوروز نخواهیم داشت. 

 

معاون امور عمرانی استانداری تهران ادامه داد: کمیته تنظیم بازار و ارائه خدمات نیز تشکیل شده است و سازمان تعزیرات، نظارت کاملی در خصوص قیمت کالاها و محصولات دارد. 

 

وی یادآور شد: در ایام نوروز نیز خدمات درمانی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی با حضور شیفت‌های مختلف انجام می‌شود و مشکلی خاصی در این خصوص نیز نخواهیم داشت. 

 

وی گفت: با همکاری میراث فرهنگی و گردشگری، شهرداری تهران نیز خدمات لازم را به مسافرین نوروزی ارائه خواهد داد، چرا که 7 مقصد اسکان مسافرین پیش‌بینی شده است که مکان آنها اعلام خواهد شد. 

 

تقی‌زاده یادآور شد: به واسطه حمل و نقل زمینی، هوایی و ریلی، تهران مرکز سفرها قرار دارد که باید آمادگی‌های دستگاهی برای ارائه خدمات سفرهای نوروزی بیشتر باشد.

 

معاون امور عمرانی استانداری تهران یادآور شد: در روستاهای تهران که ظرفیت بومگردی و گردشگری دارد، آمادگی کامل برای ارائه خدمات به مسافرین دیده شده است. 

 

وی افزود: به نظر می‌رسد برای ایام نوروز امسال بین 10 تا 20 درصد افزایش سفر را نسبت به سال گذشته در استان تهران داشته باشیم. 

 

تقی‌زاده گفت: تمامی 11 کمیته ستاد خدمات سفر موظف هستند تا پایان سفرهای نوروزی، هماهنگی‌های لازم را در جهت اقدامات صورت گرفته و تسهیل سفر انجام دهند. 

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار