سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

انفجار بمب انتخاباتی قم توسط یک زن

انفجار بمب انتخاباتی قم توسط یک زن برای اولین بار در تاریخ انتخابات مجلس شهر قم، نام یک زن در لیست‌های انتخاباتی اصولگرایان دیده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 17
کد خبر: ۳۶۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ هنگامه هر انتخاباتی که می رسید، این جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بود که در کنار جامعه روحانیت مبارز دیگر تشکل روحانی اصولگرا نقش یک اتاق فرمان اصلی را برای اصولگرایان ایفا می کردند، این جایگاه برای جامعه مدرسین در قم حتی خاص تر و ویژه تر هم بود و کاندیداها و لیست های انتخاباتی تلاش داشتند مُهر تایید جامعه مدرسین را کنار اسم و لیست خود ببینند. رویه ای که چندسالیست دستخوش تغییر شده است و ظهور و بروز نواصولگرایانی از جنس پایداری، فضای لیست بندی در قم را تحت تاثیر قرار داده است.

 

آنچنان که در انتخابات پیش رو «شورای هماهنگی اصولگرایان قم» تشکل نزدیک به جبهه پایداری و آیت الله مصباح، برای قرار دادن کاندیداها در لیست انتخاباتی خود منتظر رخصت جامعه مدرسین نشد و خودش از لیستی سه نفره به عنوان لیست نهایی رونمایی کرد آنهم در روزهایی که هنوز شورای ائتلاف به تصمیم گیری درباره لیست های انتخاباتی خود نرسیده بود. حضور علیرضا زاکانی به عنوان یک کاندیدای قرضی در کنار ذوالنوری و امیرآبادی دو نماینده فعلی این شهر در قم، از همان ابتدا محل چالش و اختلاف در بین اصولگرایان قم شد، اختلافاتی که در هفته تبلیغات انتخابات عیان تر و آشکارتر شد و به انتشار چندین لیست اصولگرا منجر شد.

 

لیست نزدیک به آیت الله مصباح با کاندیدای قرضی از تهران

اولین لیست اصولگرایان در شهر قم خیلی پیش از بررسی و اعلام نتیجه بررسی صلاحیت‌ کاندیداها از سوی هیات نظارتی انتخابات بیرون آمد و حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری، احمد امیرآبادی دو نماینده فعلی این شهر در کنار علیرضا زاکانی که در انتخابات مجلس دهم رای نیاورده بود، لیستی را با نام شورای هماهنگی اصولگرایان قم منتشر کردند که البته به دلیل حضور زاکانی از شهر تهران، با انتقادهای گسترده‌ای در میان مردم این شهر روبرو شد. آن روزها حتی بحث هایی درباره ردصلاحیت زاکانی بخاطر شائبه اقتصادی مطرح بود و انتشار این لیست را اقدامی پیشدستانه برای فشار بر نهادهای نظارتی می دانستند. لیست شورای هماهنگی اصولگرایان قم اما بعد از اعلام نتیجه بررسی صلاحیت ها به قوت خود باقی ماند و این سه کاندیداها در هفته تبلیغات انتخابات با برگزاری نشست های انتخاباتی و اقدامات تبلیغاتی مشترک تلاش خود را برای رأی آوری در این شهر در غیاب علی لاریجانی کاندیدای اول شهر قم در سه انتخابات اخیر به کار بسته اند.

 

رونمایی از لیست فرزندان قم در اعتراض به کاندیداتوری زاکانی 

پس از اعلام نتایج تائید صلاحیت‌ها و آغاز تبلیغات انتخاباتی پای لیست‌های دیگری هم به کارزار انتخابات قم باز شد. دومین لیست را حجت الاسلام محمدحسین موسی‌پور از اعضای جامعه روحانیت مبارز، حسین فاکر و غلامعلی علایی منتشر کردند. لیستی با نام «ابناء قم» -به معنی فرزندان قم- که از نامش پیدا بود که پاسخی به لیست شورای هماهنگی اصولگرایان قم و حضور علیرضا زاکانی از تهران در این لیست بود، چراکه هم مردم و هم اصولگرایان ریشه‌دار قم به حضور زاکانی معترض بوده و معتقدند نماینده قم باید ریشه قمی داشته باشد.

 

در کنار این لیست‌ها، «عدالتخواهان قم»، «مجمع هم‌افزایی جوانان انقلابی» و «جبهه مردمی انقلاب اسلامی» نیز لیست‌هایی برای انتخابات مجلس منتشر کردند تا بازار لیست‌های انتخاباتی در قم داغ داغ باشد.

 

بمب انتخاباتی قم را یک زن منفجر کرد

اما بمب انتخاباتی شهر قم را جبهه پیروان خط امام و رهبری منفجر کرد و یک زن را برای اولین بار در تاریخ انتخابات مجلس در قم به عنوان کاندیدای انتخابات مجلس در لیست خود قرار داد. 

در لیست منتشر شده، نام نرجس نیازمند در کنار حجت الاسلام موسی‌پور از اعضای جامعه روحانیت مبارز و رحمانی آمده است. اتفاقی تا به حال سابقه نداشته و برای اولین بار یک زن کاندیدای رسمی شهر قم در یک لیست انتخاباتی شده است.

نرجس نیازمند از اعضای علی‌البدل شورای شهر قم است که به صورت مستقل وارد کارزار انتخابات شورای شهر قم شده بود و توانسته بود در این انتخابات با کسب ۲۷ هزار رای به عنوان یک زن، عضو علی البدل شورای شهر قم شود.

او در انتخابات مجلس نیز اعلام کرده که در لیست خاصی حضور پیدا نمی‌کند اما نامش در چند لیست انتخاباتی دیگر از جمله جبهه مردمی انقلاب اسلامی هم آمده است. او بیشتر تمرکزش را بر رای زنان شهر قم گذاشته است و بنا به روایت ها اقدامات میدانی او در دو سال اخیر در جلب نگاه و توجه جامعه زنان قم به او بسیار موثر بوده است.

 

اصلاح‌طلبان هم وارد میدان می‌شوند

اما اصلاح‌طلبان که تاکنون هیچ ظهور و بروزی در فضای انتخاباتی قم نداشته اند بعد از سخنان شب گذشته رئیس دولت اصلاحات مبنی بر حضور در انتخابات و عدم تحریم صندوق رأی تحرکاتی را آغاز کرده اند و خبرهای به گوش رسیده حکایت از آن دارد که احتمال حمایت این جریان از حجت الاسلام موسی‌پور از اعضای جامعه روحانیت مبارز و سیدحسین حسینیان در انتخابات پیش رو وجود دارد.

 

منبع: خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار