دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد 

ابتلای ۴ دانشجوی دانشگاه تربیت مدرس به کرونا صحت دارد؟

مدیر روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس ابتلای ۴ دانشجوی این دانشگاه به ویروس کرونا را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 24
کد خبر: ۳۶۷۴۷

به گزارش راهبرد معاصر, محمد حسن نصرتی در واکنش به توییت یکی از فعالان شبکه‌های اجتماعی درباره ابتلای ۴ نفر از دانشجویان این دانشگاه به ویروس کرونا گفت: انتشار خبر نتایج مثبت تعدادی از دانشجویان این دانشگاه به کرونا ویروس نادرست است و تکذیب می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه مرکز بهداشت و درمان دانشگاه همزمان با انتشار خبر شیوع ویروس کووید_۱۹ اقدامات پیشگیرانه‌ای را برای مقابله با این بیماری در دستور کار خود قرار داد، افزود: این مرکز بلافاصله پس از بازگشت دانشجویان شرکت کننده در اردوی جمکران برای احراز سلامت آنها، اقدام به معاینه دانشجویان کرد و خوشبختانه هیچگونه علائمی مبنی بر ابتلای آنان به ویروس کرونا مشاهده نشد.

 

مدیر روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس در ادامه تاکید کرد که اقدامات دانشگاه برای پیشگیری و مقابله با این ویروس شفاف و روشن بوده و مرکز بهداشت و درمان نیز در صورت وجود نمونه مثبت، ابایی برای انتشار آن ندارد.

 

نصرتی تصریح کرد:تلاش مسئولان دانشگاه بر حفظ آرامش و جلوگیری از تنش‌های روحی و روانی دانشجویان بوده و انتظار می‌رود خبرنگاران و فعالان شبکه‌های اجتماعی در انتشار اخبار فقط به مراجع موثق و رسمی دانشگاه استناد کنند. اخبار و رویداد‌های دانشگاه فقط از طریق پایگاه خبری و شبکه‌های رسمی اطلاع‌رسانی مجازی که پیوند‌های آن در تارنمای دانشگاه برای همگان قابل دسترس است، منتشر می‌شود.

 

وی در ادامه بیان کرد که این دانشگاه پیگیری قضایی درباره انتشار اخبار و اطلاعات نادرست را برای خود محفوظ می‌داند.

منبع:  مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار