آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

شوک عجیب فوتبالی

سرپرست باشگاه تراکتور با تأکید بر این‌که مسعود شجاعی کاری نکرده است که سه جلسه محروم شود، گفت: رأی صادر شده ظلم در حق باشگاه تراکتور و هوادارانش است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 25
کد خبر: ۳۶۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ میرمعصوم سهرابی در واکنش به محرومیت سه جلسه ای مسعود شجاعی کاپیتان تراکتور از سوی فدراسیون فوتبال گفت: در بازی تراکتور مقابل گل گهر سیرجان، داور بازی با سوت‌های خود و کارت‌های زرد مکرر، باعث برهم خوردن تمرکز تیم شده بود. در یکی از صحنه‌ها، کمک داور بازی با تصمیمی عجیب، مانع تک به تک شدن مهاجم ما با دروازه‌بان حریف شد که آقای شجاعی به عنوان کاپیتان تیم با کمک داور صحبت کرد، ولی بلافاصله با کارت قرمز جریمه شد!

 

وی ادامه داد: ما پس از بازی با گل گهر سیرجان، چندین مرحله در خصوص داوری بازی و زمان حضور شجاعی در کمیته انضباطی، نامه‌نگاری کرده‌ایم؛ حتی بنده به همراه مدیر اجرایی تیم، علی‌رغم توصیه‌های پزشکان در خصوص شیوع بیماری کرونا در تهران، به صورت حضوری به کمیته انضباطی مراجعه کرده و طی مکاتبه‌ای رسمی، درخواست به تعویق انداختن زمان حضور این بازیکن در کمیته انضباطی را اعلام کردیم.

 

سهرابی خاطرنشان کرد: به نظرم کمیته انضباطی کمی عجولانه این رأی را صادر کرده است چرا که شجاعی کار غیرورزشی انجام نداده است و این بازیکن به عنوان کاپیتان تیم فقط با کمک داور بازی صحبت کرده و محرومیت یک جلسه‌ای را هم پشت سر گذاشته است.

 

وی تأکید کرد: واقعیت این است که ما بارها از سوی بازیکنان سایر تیم‌ها رفتارهای ناشایست را دیده‌ایم، برخی‌ها به بدترین شکل ممکن به داور اعتراض می‌کنند ولی خبری از محرومیت برای آنان نیست! کمیته استیناف به سوابق آقای شجاعی در این فوتبال نگاه کند. این حکم کمیته انضباطی باعث تضعیف تراکتور از جهات مختلف می‌شود. خواسته من این است که قانون را برای همه به طور یکسان اجرا کنند و تمام بازیکنان تیم‌ها به یک چشم دیده شوند.

 

سرپرست باشگاه تراکتور تأکید کرد: همچنین در رأی صادر شده اعلام کرده‌اند که آقای شجاعی در فضای مجازی به داور افترا زده است؛ این در حالی است که این بازیکن بیش از یک سال است که با رسانه‌ها گفت‌وگویی نداشته و بعد از بازی با گل گهر هیچ‌گونه اظهار نظری نکرده است. همه شجاعی را می‌شناسند و می‌دانند که این بازیکن ارزنده فوتبال کشورمان اهل شلوغ‌بازی و چنین کارهایی نیست.

 

وی تاکید کرد: بعد از ابلاغ رأی کمیته انضباطی شوکه شدیم و سریعاً با ارسال نامه‌ای، اعتراض خود را به رأی صادره اعلام کردیم. قویاً موضوع محرومیت شجاعی را پیگیری می‌کنیم و انتظار می‌رود کمیته استیناف محرومیت این بازیکن را به طورکامل ببخشد.

 

منبع:مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار