پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

اعلام حکم کمیته انضباطی فدراسیون والیبال در مورد یک خارجی

کمیته انضباطی فدراسیون والیبال حکم خود درباره شکایت لوکاش توماش ژیگادلو بازیکن تیم بانک سرمایه در سال ۹۶ را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۴ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 01
کد خبر: ۳۷۲۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ شکایت لوکاش توماش ژیگادلو مبنی بر دریافت پاداش قرارداد برای قهرمانی لیگ برتر والیبال سال ۱۳۹۶ از باشگاه بانک سرمایه، در تاریخ پنجم اسفندماه در کمیته انضباطی بررسی شد.

 

بازیکن یاد شده در سال ۱۳۹۷ درخواست خود را برای دریافت چهل هزار یورو پاداش قهرمانی تیم والیبال بانک سرمایه مطرح کرده است که این پاداش در قراردادی که در فدراسیون والیبال ثبت گردیده، مندرج است.

 

پیش از این در تاریخ‌های ۲۶ آذرماه، دهم دی ماه و ۱۴ بهمن ماه نشست‌هایی با این موضوع برگزار و با توجه به این که هنوز اختلاف طرفین حل و فصل نشده است، در نهایت حکم زیر برای این بازیکن صادر شد: «لوکاش توماش ژیگادلو» بازیکن اهل لهستان عضو باشگاه والیبال مؤسسه فرهنگی ورزشی بانک سرمایه با ارائه قرارداد سال ۱۳۹۶ خود ادعا کرده مبلغ چهل هزار یورو بابت پاداش قهرمانی طلبکار است.

 

مدیر تصفیه مؤسسه با ارائه مدارک و مستندات و در لایحه وکیل مؤسسه با اعلام صحت قرارداد اظهار کرده‌اند در قرارداد ثبت شده فدراسیون، سخنی از آپارتمان و بلیط و برخی ملزومات به میان نیامده است که باشگاه آن‌ها را برای بازیکن فراهم آورده است.

 

از طرف دیگر ۵ درصد سهم فدراسیون و مالیات نیز برای بازیکن پرداخت شده است که آن‌ها نیز در قرارداد فدراسیون مذکور نیفتاده است. چنانچه قرارداد داخلی ملاک عمل قرار گیرد، با توجه به نتایج ضعیف تیم در مسابقات قهرمانی جهان و طبق نظر مدیران باشگاه، بازیکنان تا بیست درصد قرارداد جریمه شده‌اند که ژیگادلو در قرارداد داخلی، در ذیل بند ۶ قرارداد داخلی اعمال جریمه را پذیرفته است.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر