لباس‌ها هم به ویروس کرونا آلوده می‌شوند؟-راهبرد معاصر
لیگ نخبگان فوتبال آسیا | خاموشی نیمار در شب پرفروغ الهلال | میتروویچ استقلال را ۳ تایی کرد ۹ مصدوم و ۴ فوتی در تصادف دلخراش محور زابل به زاهدان توقف در دوبی برابر الغرافه؛ پرسپولیس در لیگ نخبگان مردود شد ویدئو | گل اول الغرافه به پرسپولیس بازجویی از ستاره اسبق بارسلونا به اتهام تجاوز کارشناس صداوسیما: در عملیات وعده صادق ۲۴۰ اسرائیلی کشته شدند فاز اول بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی ایران وارد مدار شد حج ۲۰۰ میلیون تومانی در راه است؟ شرایط جدید بازنشستگی اعلام شد + جزئیات دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی: نرخ سوخت هواپیما سال آینده ۱۱ برابر می‌شود دیدار پوتین و وزیر خارجه کره شمالی پزشکیان به باکو می‌رود صابر برزکار شرور مسلح معروف به هلاکت رسید + عکس بخشنامه عارف به کلیه دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌ها درخصوص بکارگیری جوانان، زنان و اقوام در سطوح مدیریتی رئیس سازمان نظام پرستاری: ۱۰ هزار پرستار به زودی استخدام خواهند شد‌

لباس‌ها هم به ویروس کرونا آلوده می‌شوند؟

یک متخصص عفونی گفت: لباس‌ها به میزان زیاد به ویروس کرونا آلوده نمی‌شوند و می‌توان آن‌ها را با شوینده‌های طبیعی شست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 02
کد خبر: ۳۷۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، معصومه بیاتی، متخصص عفونی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل درباره میزان ماندگاری ویروس کرونا روی سطوح گفت: قابلیت ماندگاری ویروس کرونا روی سطوح جامد مانند میز کار، صندلی، دستگیره‌های از ۲ ساعت تا ۹ روز است که بهترین ضدعفونی کننده روی این سطوح آب و محلول‌های سفید کننده است.

 

او افزود: برای تهیه محلول ضدعفونی کننده باید ۹ قسمت آب و یک قسمت سفید کننده مانند وایتکس را ترکیب کرده و با استفاده از پارچه خیس سطوح را تمیز کرده و با پارچه خشک هم باقی مانده رطوبت را پاک کرده و از بین ببریم.

 

این متخصص عفونی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد: در سطوح جاذب میزان تعاملی که فرد در مدت زمان حضور در محیط آلوده دارد می‌تواند تعیین کننده باشد. اگر ما در محیطی کار می‌کنیم که ترشحات تنفسی زیاد است بهترین کار این است که کفش هایمان را خارج از محیط ساختمان تعویض کنیم و با همان کفش‌ها داخل نشویم.

 

 

بیاتی گفت: لباس ها به میزان زیاد به ویروس کرونا آلوده نمی شوند، خیلی لباس‌هایی که خیلی آلوده نیستند را بعد از خروج از محل کار مانند محیط بیمارستان‌ها نه محیط‌های عادی که میزان تعامل و برخورد افراد با قطرات تنفسی زیاد نیست باید در کیسه زباله بزرگی بریزیم و بعد از وارد شدن به منزل آن‌ها را با شوینده‌های معمولی بشوییم.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده