وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور

هشدار پلیس فتا به هتاکان

هشدار پلیس فتا به هتاکان معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا گفت: تهمت و افترا در فضای مجازی مانند فضای حقیقی است و جرم محسوب می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 11
کد خبر: ۱۸۹۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران درباره نحوه رسیدگی به پرونده‌هایی که در آن به شاکی پرونده تهمت و افترا زده شده است، گفت: هر گونه ایراد تهمت و افترا در فضای مجازی به سایر اشخاص همانند فضای حقیقی است و از نظر قانون این اقدام جرم تلقی می‌شود.

 

او افزود: در صورت دریافت پرونده‌های شکایتی در این باره، با ارائه مستندات لازم به مقام قضایی و احراز جرم ارتکابی، پرونده به پلیس فتا ارجاع و پس از آن به موضوع رسیدگی خواهد شد.

 

سرهنگ پاشایی تصریح کرد: بر اساس قانون جرایم رایانه‌ای مصوب سال ۱۳۸۸، هر فردی به هر طریقی که در فضای مجازی به دیگری توهین کند، مجرم تلقی می‌شود و پس از ثبت شکایت به پرونده رسیدگی خواهد شد.

 

این روز‌ها شاهد افزایش توهین و افترا کاربران فضای مجازی به یکدیگر هستیم، به طوری که برخی از افراد به خود اجازه می‌دهند که در صفحات شخصی‌ خود، سایر افراد را تخریب کنند.

 

این اقدام ناشایست به اینجا ختم نمی‌شود، بلکه در این میان شاهد بی حرمتی و هتاکی برخی از افراد به ائمه معصومین نیز هستیم که با این کار خود اعتقادات و باور‌های شیعیان را مورد تمسخر و اهانت قرار می‌دهند.


تنها خواسته مردم از دستگاه‌ قضایی و انتظامی کشور برای برخورد با هتاکانی که اعتقادات و دین آن‌ها را نشانه رفته‌اند، اشد مجازات است و باید از انجام چنین اعمالی در جامعه جلوگیری شود.

ارسال نظر
آخرین اخبار