بازداشت دو شهرک‌نشین اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران + عکس پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب

توییتر مچ ترامپ را گرفت!

توییتر ویدیوی دستکاری شده ترامپ را که در آن جو بایدن در سخنانی ترامپ را تایید می کند گزارش داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 09
کد خبر: ۳۷۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ توییتر به عنوان اولین گزارش از طرح خود برای مقابله با ویدیوها و محتواهای دستکاری شده٬ ویدیویی از ترامپ را که توسط مدیر رسانه ای کاخ سفید منتشر شده بود به عنوان محتوای سوء استفاده شده اعلام کرد. در این ویدیو بخشی از یک سخنرانی جو بایدن منتشر شده که در آن جو بایدن٬ ترامپ را تایید می کند که این بخش یه صورتی ماهرانه برش خورده است.

 

ماه گذشته توییتر اعلام کرد محتواهایی را که به صورت هدفمند دستکاری شده باشند را با تگ (manipulated media) «رسانه دستکاری شده» مشخص و اعلام می کند.

 

توییتر برای اولین بار از این تگ استفاده کرد با این عنوان که رئیس جمهور دونالد ترامپ این ویدیو را ری توییت کرده است.

 

در این ویدیو که توسط «دن اسکاوینو» مدیر رسانه ای کاخ سفید منتشر شده٬ جو بایدن نامزد ریاست جمهوری آمریکا را نشان می دهد که کاملا بصورت تصادفی دونالد ترامپ را مورد تایید قرار می دهد و آن بخش بصورتی ماهرانه دستکاری شده است.

 

در این ویدیوی دستکاری شده جو بایدن می گوید «ما تنها می توانیم ترامپ را مجددا انتخاب کنیم» و تنها همین بخش در این ویدیوی دستکاری شده آمده است در صورتیکه در واقع بایدن می گوید «در واقع اگر ما در همین دایره جوخه آتش بمانیم تنها می توانیم دونالد ترامپ را مجددا انتخاب کنیم».

 

پس از گزارش اولیه این دستکاری که در روزنامه واشنگتن پست منتشر شد٬ توییتر ۱۸ ساعت پس از انتشار ویدیو توسط اسکاوینو مدیر رسانه کاخ سفید٬ آن را تگ کرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار